Felix Baumgartner este imaginea ediţiei speciale Volkswagen Amarok Canyon

de Bogdan Mirică
Miercuri, 04.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediţia specială Volkswagen Amarok Canyon are un nou ambasador. Este vorba despre Felix Baumgartner, austriacul care a reuşit în 2012 să sară cu paraşuta din stratosferă.

În luna martie a anului trecut, Volkswagen lansa la Salonul Auto de la Geneva conceptul Amarok Canyon. Câteva luni mai târziu, la Salonul Auto de la Hanovra, destinat vehiculelor comerciale, Volkswagen revenea cu o versiune de serie a ediţiei Amarok Canyon.

Volkswagen Amarok Canyon - detalii şi imagini oficiale 

De atunci şi până în prezent, constructorul german a tot îmbunătăţit modelul cu o serie de accesorii speciale. Luna aceasta însă, cel mai nou accesoriu adăugat ediţiei se numeşte Felix Baumgartner. Acel Felix devenit erou mondial după saltul său din stratosferă.

15 lucruri pe care nu le ştiai despre săritura în spaţiu a lui Felix Baumgartner

Volkswagen a apelat la austriacul doborâtor de recorduri, dar şi la alţi doi sportivi, pentru a promova ediţia specială Amarok Canyon. Felix Baumgartner este ambasador al mărcii Volkswagen din martie 2013 şi recent a devenit imaginea modelului Amarok, pe care îl promovează la nivel mondial cu diferite campanii puse în scenă de divizia de marketing Volkswagen.

Alături de el se mai află Hannah Whiteley, campioană de Freestyle şi Kitesurfing, şi Thomas Litscher, campion Cross-Country cu echipa Merida Biking.

Urmareste Automarket
Volkswagen Amarok Canyon are la bază versiunea Trendline a modelului, la care se adaugă panouri de protecţie, un roll-bar şi jante de 17 inch.
Nu puteau lipsi blocurile optice pe fundal negru, un spoiler de culoare neagră, o serie de lămpi auxiliare şi o protecţie pentru benă. Pentru a individualiza cât mai bine ediţia specială, Volkswagen anunţă că Amarok Canyon este disponibil şi alături de o vopsea exclusivă, Cooper Orange.

La interior, Amarok Canyon primeşte scaune parţial îmbrăcate în piele, două culori pentru tapiţerie, cusături contrastante şi accente cromate.

Sub capotă se vor regăsi două motoare diesel, în două versiuni de putere. Ambele vor fi disponibile alături o transmisie manuală cu şase rapoarte şi un sistem de tracţiune integrală permanentă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru