Ferrari: “Vom construi cel mai rapid supercar electric de pe piață”

de Petre Barac, Foto: Dreamstime
Miercuri, 17.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va construi cel mai rapid supercar electric de pe piață și va depăși Tesla pe acest segment. Așa sună promisiunea lui Sergio Marchionne, CEO Ferrari și al grupului Fiat-Chrysler.

Cu toate că eforturile investiționale în direcția mașinilor electrice sunt cu mult sub nivelul altor producători auto, șeful Ferrari nu se sfiește să lanseze ideea că producătorul din Maranello poate deveni lider de piață când vine vorba de lansarea celui mai rapid vehicul electric.

Sergio Marchionne promite că Ferrari va construi cel mai rapid supercar electric, urmând să devină un concurent de temut pentru Tesla Roadster.

“Oamenii sunt uimiți de ce a făcut Tesla cu acel supercar. Nu vreau să minimizez eforturile lui Elon Musk, dar cred că noi toți suntem capabili să facem același lucru,a spus Sergio Marchionne.

Deși mai este drum lung de făcut până ca Ferrari să prezinte chiar și primul său model hibrid, șeful companiei spune că, din acel moment, “trecerea la un model electric este ușor de făcut”.

După o lungă perioadă în care și-a exprimat scepticismul cu privire la mașinile electrice, Sergio Marchionne crede că acum este momentul oportun pentru tranziția către acestea.

Via Autonews

Comentarii (2)

  • mananc seminte si visez
    ...pana o sa va apucati, Tesla deja il va scoate in vanzare))))
    6 4
  • mircea badea
    cel mai rapid e rimac...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru