Filmul despre Formula 1, în care joacă Brad Pitt, ar putea fi cea mai scumpă producție făcută vreodată

de Silvian Irimia
Miercuri, 15.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Filmul despre viața în Formula 1 are un buget de peste 300 de milioane de dolari. Filme care au mai avut bugete asemănătoare au fost Avatar și Jurassic Park.

Brad Pitt lucrează la un film despre viața în Formula 1 de câțiva ani. Filmul, care îl are pe Lewis Hamilton în calitate de producător, a început filmările anul trecut, dar a fost forțat să suspende filmările când a început greva actorilor. Acum, proiectul este din nou pe drumul cel bun, cu un buget care ar putea face din acesta unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată.

Filmul despre F1, care încă nu are un titlu, va urmări viața unui pilot de curse mai în vârstă care este chemat înapoi în sport alături de o vedetă tânără. Până acum, echipele de filmare și actorii au fost văzuți filmând în timpul pregătirilor pentru cursa de la Silverstone. Totodată, echipa de filmare a fost chiar pe pistă la Marele Premiu al Ungariei.

Acum, un raport a dezvăluit că bugetul filmului ar putea depăși 300 de milioane de dolari, pe măsură ce costurile pentru producție spiralează. Acest lucru ar face din această producție unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată.

Bugetul a crescut, în mare parte, din cauza grevei actorilor, care a durat 118 zile.

Un alt motiv care îi costă mult pe producători este decizia de a pune actorii în mașini de curse reale. Pentru film, mașinile de Formula 2 modificate au fost făcute să arate mai mult ca mașinile de F1. Actorii au fost apoi puși pe pistă, fiecare mișcare a lor fiind capturată în cockpit. Acest lucru aduce cu sine costuri suplimentare de producție și, evident, măsuri de siguranță.

Bugetul de 300 de milioane de dolari îl pune într-o listă selectă de filme, alături de Avatar sau Jurassic World. Din cauza costurilor foarte mari, filmul despre F1 va trebui, potrivit relatărilor, să strângă peste 750 de milioane de dolari la box office. Asta doar pentru a acoperi costul total, după ce se iau în calcul costurile de marketing și distribuție.

Comentarii (2)

  • Lewis Larbalestier Hamilton
    "Când amintești de a 7-a artă, de Tarkovski, de Kubrick, de unicul Scorsese, dar si de supremul Fellini, categoric că banii necesari productiei trebuie sa preia acel unic si insignifiant rol, al efemerului absolut.
    Trailerul de la "Apex" se află încă la montaj, dar ofer spre vizionare un scurtmetraj extrem de captivant, cu o distributie de zile mari in rolurile principale, Kendall Jenner si subsemnatul."
    (ITV News)

    https://youtu.be/NADpFXtI-q4?feature=shared
    4 2
  • Să sperăm că nu va fi făcut pe rețetarul Netflix care impune o distribuție cu actori din toate rasele și toate orientările sexuale, iar Brad Pitt nu va purta fustă ca ultimul caraghios.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru