Florinel Tincescu va concura cu Dacia Logan în patru etape din ERC

de Daniel Popescu
Vineri, 05.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Napoca Rally Academy a anunţat că Florinel Tincescu va concura în trei sau patru etape din Campionatul European de Raliuri la volanul unui Dacia Logan.

Esential 4 este numarul maxim de etape de ERC la care va concura Florinel Tincescu cu Dacia Logan
Napoca Rally Academy îşi va extinde campania în Campionatul European de Raliuri. Dacă până acum singurele echipaje confirmate erau cele ale lui Marco Tempstini şi ale fiului său Simone, începând cu Raliul Azore de la sfârşitul luniii aprilie România va fi reprezentată şi de Florinel Tincescu, care va concura la volanul unui Dacia Logan.

Programul acestuia va include trei sau patru raliuri pe macadam la clasa 2WD, o decizie finală în acest sens urmând să fie luată ulterior.

"Anul acesta este plin de surprize pentru mine. Cu ajutorul celor de la Napoca Rally Academy este posibil pentru mine să particip în trei sau patru runde pe macadam din ERC. Primul va fi în Azore şi aştept cu nerăbdare să încep raliul cu Dacia Logan. Este o maşină foarte fiabilă şi ar fi frumos să concurez în ERC cu cel mai popular model din România", a declarat Tincescu.

Simone Tempestini şi Marco Tempestini au un program de opt etape în ERC la clasa Production Cup, acolo unde este înscrisă şi Napoca Rally Academy în campionatul echipelor.

Raliul Azore este programat în perioada 25-27 aprilie.

Via ERC

Comentarii (1)

  • BRAVO " vere" .
    Experienta se cistiga in batalii grele.
    Tine steagu sus.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru