Ford Bronco va ajunge în Europa fără motoare diesel. Preț de pornire de la 60.000 de euro

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații noi apărute în presă, modelul de teren Ford Bronco ar putea ajunge în Europa fără motorizări diesel. Noul model ar urma să fie oferit doar cu două motorizări pe benzină, una cu 4 cilindri, iar cealaltă cu 6 cilindri.

Mai devreme în acest an, Ford a confirmat că modelul Bronco va ajunge în Europa la sfârșitul anului viitor. Modelul va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare pe piața europeană și vor fi vândute doar exemplare cu volanul pe partea stângă. Altfel spus, modelul de teren american nu va fi comercializat pe unele piețe, precum cele din Marea Britanie, Irlanda sau Cipru.

Acum, potrivit publicației Automotive News Europe, se pare că Ford Bronco va debarca pe Bătrânul Continent mai devreme decât era anticipat. Astfel, debutul comercial al lui Bronco pe piețele europene ar urma să aibă loc în primăvara lui 2023.

Aceeași publicație speculează faptul că modelul de teren ar urma să fie oferit cu două motorizări pe benzină. Pe de-o parte, este vorba de motorizarea EcoBoost de 2.3 litri cu 4 cilindri, care ar urma să ofere circa 305 cai putere. De cealaltă parte, motorizarea mai mare va consta în agregatul V6 de 2.7 litri, care va livra 334 de cai putere.

Cele două motorizări ar urma să fie singurele disponibile pe piața europeană.

Astfel, Bronco nu va primi motoare diesel pe Bătrânul Continent și nici motorul de 3.0 litri twin-turbo disponibil în Statele Unite.

În încheiere este precizat și faptul că Ford Bronco ar urma să aibă un preț de pornire de circa 60.000 de euro pe piața din Germania. Deocamdată, Ford nu a confirmat oficial aceste speculații.

via Automotive News Europe (înreg.)

Comentarii (1)

  • www.rent-a-car-otopeni.ro
    O masina excelenta
    6 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru