Noile BMW M3 și M4 pot fi comandate în culori aprinse cu ajutorul programului Individual

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 03.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a publicat o serie de imagini cu noile M3 și M4 configurate prin intermediul programului BMW Individual. Catalogul include de la nuanțe exterioare speciale, până la tapițerii și finisaje exclusiviste.

Chiar dacă au debutat în urmă cu săptămâni bune, designul noilor BMW M3 și M4 încă naște discuții aprinse printre împătimiții mărcii.

Cea mai comentată este, desigur, grila frontală. Nu a scăpat nici sistemul de evacuare cu patru terminații centrale, inclus în catalogul M Performance.

Pentru un aspect și mai exclusivist, cele două modele ale producătorului din Munchen pot fi personalizate și cu ajutorul programului BMW Individual. Clienții găsesc aici nuanțe exterioare speciale sau finisaje și tapițerii deosebite.

Pentru a le aminti, BMW a publicat acum câteva imagini cu noile M3 și M4 vopsite în nuanțe precum Portocaliu Fire, Negru Frozen, Verde Urban sau Albastru Macao Metallic.

Desigur, sunt și unele mai țipătoare cum ar fi Galben Speed, Verde Speed, Albastru Santorini, Roșu Ruby Metallic, Albastru Miami sau Verde Mint. Catalogul include chiar și nuanțe făcute celebre de alți constructori. Spre exemplu Roșul Corsa al italienilor de la Ferrari.

Clienții le pot combina cu tapițerii în nuanțe precum Alb Ivory, Albastru/Negru Fjord, Roșu/Negru Fiona, Merino Tartufo sau Portocaliu/Negru Kyalami.

Tot în catalogul BMW Individual regăsim ornamentele exterioare High Gloss Shadow Line cu finisaj lucios. Și farurile pot fi comandate cu inserții negre pentru a se potrivi cu restul pachetului.

via BMW

Comentarii (4)

  • Foarte deosebite aceste culori. Mai ales acel negru mat, care nu mai e la moda de prin anii 2000. Macar are meritul de a ascunde grila aia hidoasa.
    14 4
  • Nu mai conteaza culoarea cand ai niste frumuseti de testicule de porc intinse pe botul masinii.
    12 2
  • Mie imi plac toate culorile din poza. Atata vreme cat nu sunt eternele gri, alb, negru, pentru mine e ok. Oricum, degeaba carcotiti:) BMW a avut intotdeauna combinatii de culori exterior/interior foarte frumoase si de bun gust.
    8 3
  • mircea badea
    decat un pic gay..
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru