Google prezintă Street View Camera, o cameră care poate fi montată pe orice mașină

de Tiberiu Safta
Joi, 26.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google a prezentat un produs destinat mașinilor, numit Street View Camera. Produsul a fost dezvăluit cu ocazia aniversării a 15 ani de existență a aplicației Street View și va putea fi montat pe orice mașină.

Aplicația Google Street View împlinește 15 ani de existență. Pentru a marca această ocazie, Google a prezentat noul Street View Camera, o cameră de dimensiuni compacte care poate fi montată pe orice vehicul. Potrivit gigantului american, camera este la fel de mare ca o pisică domestică și cântărește doar 7 kilograme.

În prezent, Street View Camera se află în procesul de testare, iar lansarea pe piață va avea loc abia anul viitor. Camera va fi disponibilă peste tot în lume și va le va permite utilizatorilor să producă imagini cu porțiuni de drum care nu sunt încă înregistrate în aplicația Street View. Camera va putea fi atașată pe barele de pe plafon ale unui vehicul și va putea fi controlată prin smartphone.

Pe lângă asta, camera va putea fi personalizată și va încorpora un senzor lidar pentru a prelua imagini mult mai detaliate. Astfel, marcajele, limitele de viteză și gropile de pe șosele vor putea fi văzute cu ușurință de către cameră.

Anterior, Google trebuia să construiască mai multe camere diferite pentru a colecta mai multe tipuri de imagini.

Cu ajutorul inteligenței artificiale, Google va actualiza aplicațiile Maps și Street View. Acestea vor avea și noile funcții Live View, care permite utilizatorilor să ilustreze direcții pe hartă cu ajutorul realității augmentate și Immersive View, care oferă imagini din interiorul magazinelor.

via Google

Comentarii (3)

  • si cat plateste google sa montez camera pe masina? ca doar nu o sa le fac treaba lor pe gratis :P
    10 2
  • probabil le vor pune pe masini de genul ride-sharing, taxi, curierat, ele fac cei mai multi km
    4 4
  • @someone
    daca vrei sa apara cum trebuie afacerea/ulita/viloiul tau..pui si gratis...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru