Feedback

Grupul VW neagă planurile pentru vânzarea Lamborghini: “Speculațiile sunt nefondate”

Publicat Luni, 14.10.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Grupul VW neagă planurile pentru vânzarea Lamborghini: “Speculațiile sunt nefondate” - Poza 1
Grupul Volkswagen a transmis că nu are planuri pentru vânzarea Lamborghini, după apariția unor informații neoficiale în acest sens, spunând că “speculațiile sunt nefondate”.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bloomberg a scris că Volkswagen ia în calcul vânzarea sau listarea la bursă a brandului Lamborghini, astfel încât grupul german să se concentreze doar pe anumite branduri, precum VW, Porsche și Audi.

Reacția grupului VW a venit prompt, iar nemții neagă acele informații. Un purtător de cuvânt al companiei a spus că “speculațiile sunt nefondate”.

CEO-ul Herbert Diess a anunțat în acest an că VW vrea să își revizuiască portofoliul de branduri, inclusiv Ducati și Bentley, și să renunțe la unele activități “non-core”. De curând, Diess a subliniat că VW lucrează la “deblocarea” unor resurse pentru dezvoltarea și producția de masă a mașinilor electrice.

La ora actuală, conducerea companiei estimează că valoarea de piață a grupului VW se ridică la circa 80 de miliarde de euro, dorind ca această valoare să ajungă la 200 de miliarde euro.

Via Automotive News


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru