Hamman memoR, o abordare Haute Couture a lui McLaren MP4-12C

de Bogdan Mirică
Vineri, 02.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren MP4-12C se bucură de un altfel de tuning din partea celor de la Hamann. Germanii au pregătit o vopsea specială şi câteva detalii care ridică preţul kitului la 95.000 de euro.

Hamann nu îşi îndreaptă atenţia exclusiv asupra modelelor BMW. Tunerul german şi-a dovedit de multe ori înclinaţia şi asupra modificării unor supercaruri, cea mai nouă interpretare bazându-se pe actualul McLaren MP4-12C.

Pe lângă kitul aerodinamic instalat peste caroseria de serie, tunerul a vrut să dea o notă aparte modelului britanic şi a ales un finisaj original pentru caroserie, vopsită în aşa numitul motiv Magnificent Haute Couture. Tratamentul artistic propune un amestec viu de culori şi are rolul de a evidenţia şi mai bine modificările aerodinamice ale tunerului german.

Esential 95.000 de euro costă kitul de tuning propus de Hamann pentru McLaren MP4-12C
21 de inch este dimensiunea jantelor instalate de Hamann pe supercarul britanic.
Noul McLaren MP4-12C memoR, aşa cum a fost el botezat de Hamann, vine cu un nou eleron posterior, spoilere faţă şi spate noi, dar şi cu un deflector spate.
Pe acoperiş tronează o priză de aer, în vreme ce la sol, Hamann aşează supercarul britanic pe un set de jante de 21 de inch, din aluminiu.

Pentru interior, Hamann oferă posibilitatea de a personaliza habitaclul cu piele alcantara, aluminiu sau fibră de carbon.

Toate aceste elemente şi accesorii ridică preţul kitului propus de Hamann la un nivel ameţitor, de 95.000 de euro.

 via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru