Hennessey a prezentat Goliath 6x6: pick-up-ul tunerului american are la bază un Chevrolet Silverado și va fi asamblat în doar 24 de unități

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Hennessey a publicat primele imagini și informații referitoare la noul pick-up Goliath 6x6, o versiune specială bazată pe Chevrolet Silverado. Modelul va fi produs în 24 de unități și a fost gândit special pentru cei care iubesc ieșirile în off-road.

Tunerul american Hennessey Performance a pregătit un produs nou pentru iubitorii de off-road. Proiectul a fost botezat Goliath 6x6 și a pornit de la un Chevrolet Silverado echipat cu pachetul Trail Boss Z71.

Pachetul pregătit de tunerul american include o axă suplimentară și un kit complet nou de suspensii. Conform oficialilor Hennessey, în urma acestor modificări, garda la sol a lui Silverado a crescut cu 203 milimetri. Pentru a putea face față viitoarelor teste, Goliath 6x6 a fost echipat cu jante de 20 de inch și anvelope speciale de off-road.

Mai mult decât atât, tunerul american propune o benă complet modificată, spoilere față și spate restilizate, faruri cu LED și un sistem nou de frânare.

Motorul V8 de 6.2 litri oferit de Chevrolet pe Silverado a fost îmbunătățit, iar acum oferă 450 de cai putere mulțumită unor modificări aduse în dreptul sistemelor de admisie și evacuare.

Conform reprezentanților Hennessey, prețul pentru un exemplar Goliath 6x6 este de 375.000 de dolari, iar producția va fi limitată la 24 de unități.

Tunerul american nu este la "prima abatere de acest gen". La finalul anuui trecut, americanii au lansat VelociRaptor 6x6, un proiect care a pornit de la un Ford F-150 Raptor.

Comentarii (2)

  • Edikkk
    SUA sunt extrem de bogate... de aici şi faptul că există nişă la orice.
    3 2
  • inexorabil
    După una rece (“noul” Corvette), acum savurez una caldă de la Chevrolet (mă rog, de la Hennessey, dar întotdeauna contează “baza”).

    Cu “monstrul” ăsta parcă îţi vine să “ataci” fetele de la ţară, atunci când se află ele la muncile câmpului…Ei, cum îndrăzniţi să-mi argumentaţi că o asemenea specie a dispărut de pe faţa pământului? Păi tocmai aici este schepsisul: abordez nişte rarităţi cu o raritate :)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru