Chevrolet Silverado

Vineri, 19 Iulie 2019 | Tuning

Hennessey a prezentat Goliath 6x6: pick-up-ul tunerului american are la bază un Chevrolet Silverado și va fi asamblat în doar 24 de unități

Tunerul Hennessey a publicat primele imagini și informații referitoare la noul pick-up Goliath 6x6, o versiune specială bazată pe Chevrolet Silverado. Modelul va fi produs în 24 de unități și a fost gândit special pentru cei care iubesc ieșirile în off-road.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Tehnologie

Americanii continuă să se faulteze prin reclame dure: Chevrolet demonstrează fragilitatea noului Ford F-150

CHevrolet și Ford continuă să se dueleze în reclame acide. Principalii actori ai duelului sunt cele mai populare pick-up-uri din SUA: Chevrolet Silverado și Ford F-150.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Sambata, 15 Decembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Silverado și GMC Sierra - cele mai noi modele pick-up pentru piața americană

Pick-up-ul este încă extrem de popular pe piața auto nord-americană. Cele mai noi modele prezentate de General Motors sunt Chevrolet Silverado și GMC Sierra.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

6.200.000 de vehicule GM, suspecte de probleme la franare

NHTSA investigheaza in prezent o serie de probleme aparute la mai multe modele GM. Sistemul de franare ar putea pierde lichid in cazul a 6.200.000 de unitati.

Tag-uri similare

General Motors, NHTSA, recall GM, Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe, GMC Sierra, Chevrolet Suburban, Chevrolet Avalanche, GMC Yukon, GM vs Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru