Recall GM

Marti, 01 Iulie 2014 | Siguranta

GM anunţă un nou recall în SUA: 8.4 milioane de unităţi vor fi chemate la service pentru reparaţii

General Motors a anunţat şase acţiuni de recall în SUA în cadrul aceluiaşi comunicat, dintre care cel mai mare afectează 7.6 milioane de unităţi. În total, americanii au anunţat că vor chema în service pentru reparaţii 8.4 milioane de maşini.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Luni, 19 Mai 2014 | Industrie

Amendă record pentru GM: 35 de milioane de dolari pentru amânarea unei rechemări în service

NTHSA a amendat General Motors cu 35 de milioane de dolari pentru evitarea unei rechemări în service cu bună ştiinţă. În urma anunţării sancţunii, CEO-ul GM, Mary Barra, a declarat că îşi propune să transforme compania într-un lider al industriei în materie de siguranţă.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Industrie

Recall-ul operat de GM a redus venitul net al companiei din primul sfert al anului cu 86%

Rechemarea în service pe care General Motors a demarat-o pentru a repara 2.6 milioane de unităţi a dus la o scădere de 86% a venitului net în primul sfert al anului în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Siguranta

Scandal la GM: recall-ul de 2.6 milioane de unităţi, cauzat de o piesă pentru care compania a economisit un dolar pe maşină

Rechemarea în service organizată de General Motors, care implică 2.6 milioane de unităţi, a fost cauzată de o piesă cu specificaţii inferioare, comandată de conducerea companiei pentru a economisi un dolar pentru fiecare vehicul vândut.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

6.200.000 de vehicule GM, suspecte de probleme la franare

NHTSA investigheaza in prezent o serie de probleme aparute la mai multe modele GM. Sistemul de franare ar putea pierde lichid in cazul a 6.200.000 de unitati.
Marti, 02 Martie 2010 | Siguranta

GM face un recall de 1.3 milioane de unitati in America

Aproape un milion de unitati Chevrolet Cobalt vor fi rechemate in service-urile GM din America de Nord din cauza unor probleme la sistemul de servodirectie.

Tag-uri similare

Toyota, GM, Chevrolet, General Motors, recall, NHTSA, Cobalt, recall GM, Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru