Chevrolet Tahoe

Duminica, 15 Septembrie 2013 | Modele noi

Chevrolet a lansat o nouă generație a SUV-urilor Tahoe și Suburban

În timp ce în Europa, Salonul Auto de la Frankfurt atrăgea toată atenția, Chevrolet a lansat o nouă generație a modelului Tahoe/Suburban pentru piața americană.
Joi, 31 Martie 2011 | Video

VIDEO: Patru subwoofere de 18 inch "atacă" o carte telefonică

Posesorul unui Chevrolet Tahoe modificat pentru competiţiile SPL ne prezintă performanţele sistemului audio pe care îl deţine. În colţul din stânga, o carte telefonică, iar colţul opus este ocupat de un sistem audio de 30.000 de waţi.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Siguranta

GM va face un recall de 1.5 milioane de vehicule în SUA

Un sistem de încălzire al lichidului de spălat parbrizul i-a făcut pe cei de la GM să demareze un recall de 1.5 milioane de unităţi în Statele Unite ale Americii. Furnizorul acestui sistem a dat faliment în urmă cu doi ani, în urma unui recall legat de acelaşi sistem.
Joi, 06 Mai 2010 | Tuning

Germanii de la Geigercars au creat un hibrid alimentat cu GPL

Un tuner cunoscut din Germania a realizat o conversie GPL pentru Chevrolet Tahoe Hybrid, un model echipat cu un V8 de 6.0 litri care dezvolta 332 CP.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

6.200.000 de vehicule GM, suspecte de probleme la franare

NHTSA investigheaza in prezent o serie de probleme aparute la mai multe modele GM. Sistemul de franare ar putea pierde lichid in cazul a 6.200.000 de unitati.

Tag-uri similare

General Motors, NHTSA, recall GM, Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe, GMC Sierra, Chevrolet Suburban, Chevrolet Avalanche, GMC Yukon, GM vs Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru