Cobalt

Sambata, 30 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a inaugurat o fabrică de reciclare a bateriilor: litiul, nichelul, cobaltul vor putea fi refolosite pentru baterii noi

Volkswagen a inaugurat o fabrică de reciclare a bateriilor în Germania. Aceasta va putea recupera materialele rare, pentru a fi reutilizate în producția de baterii noi.
Luni, 17 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fără nichel și cobalt: chinezii de la CATL dezvoltă un nou tip de baterii pentru mașini electrice

Chinezii de la CATL, furnizori pentru Tesla, Volkwagen sau Daimler, au anunțat că dezvoltă un nou tip de baterii pentru mașini electrice care să nu conțină nichel și cobalt, elemente esențiale în producția actualelor baterii.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

BMW vrea să cumpere cobalt direct din Australia și Maroc pentru producția bateriilor mașinilor electrice: materia primă va fi folosită la următoarea generație de electrice

BMW a anunțat că vrea să cumpere cobalt direct de la minele din Australia și Maroc pentru producția bateriilor care echipează mașinile electrice. Nemții vor să se asigure că această materie primă nu este obținută ca urmare a exploatării prin muncă a copiilor.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

După litiu, cuprul și cobaltul sunt noile mize pentru mașinile electrice: Volkswagen lansează licitații pentru contracte pe 10 ani

Volkswagen vrea să încheie contracte pentru a obține o cantitate suficientă de cobalt pentru următorii 10 ani de cobalt, întrucât acest metal este esențial pentru mașinile electrice. Marile companii avertizează că și cuprul va deveni prețios în următorii ani.
Sambata, 05 Noiembrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Cobalt a fost lansat în Brazilia

Chevrolet Cobalt va fi comercializat pe piețele din America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu. Noul model este un sedan compact cu dimensiuni apropiate de modelul Aveo.
Duminica, 19 Iunie 2011 | Concepte

Chevrolet a prezentat la Buenos Aires conceptul Cobalt

Oficialii Chevrolet au venit la Salonul Auto de la Buenos Aires însoţiţi de conceptul Cobalt. Noul sedan al americanilor dispune de un design cuminte şi de un interior aerisit.
Marti, 02 Martie 2010 | Siguranta

GM face un recall de 1.3 milioane de unitati in America

Aproape un milion de unitati Chevrolet Cobalt vor fi rechemate in service-urile GM din America de Nord din cauza unor probleme la sistemul de servodirectie.
Vineri, 05 Februarie 2010 | Industrie

Sindromul Toyota: Ford si GM opereaza recall-uri de frica NHTSA

Dupa ce Toyota a ajuns intr-o situatie dificila din cauza amanarii unui recall, cei de la NHTSA vor cerceta o potentiala problema la directia lui Chevrolet Cobalt. Pentru a evita publicitatea negativa a unui recall obligatoriu, cei de la Ford vor modifica si ei sistemul de franare al unor hibride.
Luni, 06 Aprilie 2009 | Industrie

Hyundai si-a schimbat designerul sef

Hyundai a angajat un fost designer de la General Motors pentru a conduce echipa de design din Statele Unite ale Americii.
Marti, 27 Ianuarie 2009 | Industrie

GM face noi concesii pentru a economisi bani

GM va renunta la Cadillac XLR si la 2000 de angajati pentru a isi proteja veniturile.
Joi, 21 August 2008 | Modele noi

Premiera mondiala: Chevrolet a dezvaluit Cruze

Chevrolet Cruze este primul model global gandit de GM, urmand sa debuteze pe piata europeana in martie anul viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Toyota, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, GM, Chevrolet, General Motors, Saab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru