Hyundai si-a schimbat designerul sef

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.04.2009
Hyundai a angajat un fost designer de la General Motors pentru a conduce echipa de design din Statele Unite ale Americii.

Hyundai l-a angajat pe Philip Zak, fost designer la General Motors, pe postul de designer al echipei de design Hyundai din America de Nord. Centrul de design Hyundai din America de Nord sta fara un designer sef de la plecarea lui Joel Piaskowksi la Centrul Avansat de Design Mercedes-Benz..

Philip Zak a fost designer in cadrul companiei General Motors, unde a lucrat la Chevrolet Equinox, Oldsmobile Bravada, Pontiac G6 si Chevrolet Cobalt. Pe langa modelele mentionate mai sus, Zak a creat linii si pentru anumite pickup-uri si modele Opel, Vauxhall si Saab. Philip Zak a lucrat timp de 20 de ani in cadrul companiei General Motors.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • ludovic
    o fi bine,o fi rau?
    nu sunt convins ca este o alegere prea buna ptr hyundai are totusi cateva 2,3 designuri bune americanu si cam atat in rest mediocritati dupa parerea mea,las ca o sa vedem ce o sa faca la hyundai.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru