Chevrolet a prezentat la Buenos Aires conceptul Cobalt

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.06.2011
Oficialii Chevrolet au venit la Salonul Auto de la Buenos Aires însoţiţi de conceptul Cobalt. Noul sedan al americanilor dispune de un design cuminte şi de un interior aerisit.

Constructorul american Chevrolet a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires conceptul Cobalt. Noul sedan reprezintă în întregime creaţia centrului de design General Motors din America Centrală şi de Sud. Conceptul prezentat în cadrul evenimentului desfăşurat în capitala Argentinei este vopsit în culoarea Smoke Beige şi dispune de un kit aerodinamic discret.

De asemenea, noul Cobalt a primit o evacuare cromată dublă şi jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. În ceea ce priveşte motorizările pe care le-am putea vedea, Cobalt va dispune de propulsoare cu patru cilindri a căror capacitate este cuprinsă între 1.3 şi 1.8 litri.

Habitaclul este unul foarte aerisit şi dispune de o tapiţerie în două culori. În ceea ce priveşte dotările tehnologice de care se bucură conceptul american, inginerii Chevrolet au optat pentru un sistem de navigaţie şi unul de divertisment, iar pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura de ecranele de 7 inch montate în tetierele scaunelor.

Via | Chevrolet

Comentarii (4)

  • Hm...
    Prea real ca sa ramana doar concept... Cred ca e un viitor model pozitionat pe langa Cruze... Nu pare totusi mai mare decat acesta, si mai mic au deja in gama...
    5 1
  • ****
    mai trebuie lucrat la partea din spate ,parca lipseste ceva ...inrest arata bine
    4 1
  • bogdan
    iar bordul ala ca de motocicleta...
    4 1
  • INLOCUIESTE AVEO,PROBABIL
    Uite o masina ,,zdravana la cap''.E....normala!!!M-am saturat de tot felul de bazaconii ,cu usi piezise ,muchii si alte nazbatii promovate de dragul ,,noului''de au ajuns masinile sa arate tot mai fantasmagonic,si degeaba. Tot 4 roti si un motor...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru