Imagini cu Audi e-tron GT sub camuflaj: conceptul sportivei electrice este bazat pe Porsche Taycan

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat câteva imagini sub camuflaj cu e-tron GT, conceptul sportivei electrice pe care îl va prezenta la Los Angeles în noaptea de miercuri spre joi.

Audi continuă campania de teasing pentru lansarea conceptului e-tron GT. După o serie de teasere publicate în ultima perioadă, constructorul german a recidivat miercuri prin prezentarea unor fotografii sub camuflaj care scot în evidență forma generală a caroseriei.

Audi nu a furnizat însă niciun fel de alte detalii cu privire la acest concept, cu excepția faptului că va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în noaptea de miercuri spre joi, conform fusului orar al României.

Potrivit unor informații anterioare, Audi e-tron GT este un concept care anticipează lansează unei sportive electrice de serie în 2020. Oficialii germani au confirmat cu câteva luni în urmă că e-tron GT va avea o autonomie de 400 de kilometri (WLTP) și va putea folosi stații de până la 350 kW, ceea ce înseamnă că o încărcare până la 80% va necesita doar 12 minute. Toate aceste date sunt similare cu cele disponibile pentru SUV-ul Audi e-tron.

Audi e-tron GT se va baza pe sportiva electrică Porsche Taycan, care urmează să fie prezentată în versiune de serie la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2019.

Totuși, presa internațională speculează că e-tron GT va împrumuta sistemul de propulsie de la Audi e-tron. Este însă de așteptat ca sistemul să fie îmbunătățit pentru a oferi performanțe superioare celor 402 cai putere și 664 Nm disponibili în cazul lui e-tron.

Audi e-tron GT va fi al treilea model electric al producătorului de la Ingolstadt, întrucât germanii vor lansa anul viitor și e-tron Sportback.

Via Audi

Comentarii (1)

  • Ce manelism, ce uratenie...
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru