Update: Teasere noi cu viitorul Audi e-tron GT: partea frontală, parțial dezvăluită

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un set nou de fotografii teaser cu viitorul concept electric e-tron GT, prototip care va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Versiunea de serie a lui e-tron GT va ajunge pe piață în 2020.

Update: 27.11.2018

Audi a publicat un nou set de imagini teaser cu viitorul concept e-tron GT. Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, nemții au pregătit și o fotografie care oferă o serie de detalii cu zona frontală a noului prototip electric. Astfel, observăm semnătura luminoasă a farurilor și câteva detalii cu capota și grila frontală. 

Știrea initială: 26.11.2018

Audi va prezenta noul concept e-tron GT în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în 28 noiembrie. Conform reprezentanților producătorului german, prototipul va primi și o versiune de serie în preajma anului 2020.

Pentru a mai îndulci așteptarea, oficialii Audi au publicat un scurt teaser video cu viitorul concept e-tron GT. Varianta de serie va miza pe aceeași platformă pe care Porsche o folosește pentru dezvoltarea lui Taycan, primul model electric din gama constructorului din Stuttgart.

În urmă cu câteva luni, Siegfried Pint, director tehnic în cadrul Audi, spunea că autonomia lui e-tron GT va fi similară cu cea a SUV-ului e-tron, și anume 400 de kilometri conform noului standard WLTP.

Reprezentanții Audi au declarat că versiunea de serie a lui e-tron GT va putea fi încărcată și la stații de 350 kW. În aceste condiții, o încărcare până la 80% din capacitatea bateriei va fi realizată în doar 12 minute.

În ceea ce privește sistemul electric de propulsie, acesta ar urma să fie preluat tot de pe SUV-ul e-tron (402 CP și 664 Nm), însă va suferi o serie de transformări pentru a genera și mai multă putere. Siegfried Pint a declarat în trecut că versiunea de serie a lui e-tron GT "va fi orientată către performanță". În plus, obiectivul neoficial este ca e-tron GT să se apropie de performanțele înregistrate de versiunea de top a lui Tesla Model S.

Via | Audi | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru