Imagini cu viitorul Renault Clio facelift. Parte frontală revizută

de Alexandru Monenciu
Marti, 21.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Renault Clio facelift a fost surprins pe străzile din Valencia, Spania, cel mai probabil în timpul filmării unor materiale de promovare. Ar putea debuta în această primăvară.

Actuala generație Renault Clio, a cincea, a debutat în 2019, astfel că acum este momentul potrivit pentru un facelift. Varianta îmbunătățită a modelului francez ar putea debuta în această primăvară, dacă ar fi să ne luăm după zvonurile care circulă pe internet.

Dacă ești curios cum va arăta, avem vești bune pentru că viitorul Renault Clio facelift tocmai a fost surprins necamuflat pe străzile din Valencia, Spania. Cel mai probabil, francezii filmează o serie de materiale de promovare.

Se poate observa partea frontală revizuită, în special în ceea ce privește blocurile de lumini. Totodată, se pare că grila frontală a crescut în dimensiuni.

Fiind vorba despre un facelift, gama de motorizări va rămâne neschimbată. Chiar și așa, există zvonuri care vorbesc despre debutul unui Clio plug-in hybrid, cu sistemul de propulsie împrumutat de la Captur.

Acesta are la bază un motor de 1.6 litri și poate parcurge până la 45 de kilometri în modul pur electric.

Renault Clio facelift ar putea debuta în această primăvară, dar constructorul din Hexagon nu a dezvăluit, până acum, o dată exactă.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Eu am văzut prin Portugalia la un showroom Renault un Clio camuflat credeam ca este ceva versiune EV dar defapt era acest facelift
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru