Imagini noi cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un clip teaser nou cu unul dintre viitoarele sale modele electrice. Acesta este un SUV electric bazat pe platformă Volkswagen și va fi dezvăluit oficial în 21 martie.

La sfârșitul anului trecut, Ford ne-a dezvăluit o primă imagine teaser cu un viitor SUV electric. Acesta este unul important, deoarece noul model cu zero emisii este rezultatul parteneriatului dintre Ovalul Albastru și Volkswagen.

Noul model, încă nebotezat, este bazat pe platforma dedicată MEB a grupului german. Deocamdată, nu avem nicio altă informație despre noul model. În schimb, Martin Sander, directorul general al diviziei de vehicule electrice Ford Model E din Europa, a publicat un clip despre noul model.

În clip îl putem vedea pe Amko Leenarts, directorul de design Ford Europa, care ne arată puțin din viitorul SUV electric. Așa cum se poate vedea, jantele au un design aerodinamic, în forma unei stele. De asemenea, tot aici putem vedea și protecția din plastic pentru partea inferioară a caroseriei, care întărește ipoteza unui crossover.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre noul model. În schimb, Ford a confirmat data lansării noului său SUV electric.

Evenimentul va avea loc în 21 martie.

via Ford

Comentarii (3)

  • deci Ford ID.5 cu sigla "ovalul albastru" .. pfff...

    Plus vrăjeala dinozaurilor cu "ridică puţin fustiţa" teaser, etc


    Locul 2 mondial cu locul 6 fac împreună electrice, că singuri nu reuşesc.

    Mda
    6 27
  • Vrăjeli, Electricele de astăzi sunt uzate moral… toate
    14 6
  • @dășteptu' ielectric
    Ford Motor va opri producţia pickup-ului său electric F-150 Lightning încă o săptămână, după o problemă a bateriei care a provocat incendiul unui camion electric la începutul acestei luni.
    16 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru