Îmbunătățiri din partea Brabus pentru Mercedes-AMG A35: Hot Hatch-ul nemților oferă 365 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Brabus a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetele de performanță pregătite pentru Mercedes-AMG A35. Cel mai generos dintre aceastea propune 365 CP și 486 Nm, resurse livrate de propulsorul de 2.0 litri.

Tunerul Brabus a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Mercedes-AMG A35, cel mai accesibil AMG din istorie. Modelul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii septembrie.

Standard, Mercedes-AMG A35 este echipat cu motorul de 2.0 litri de 306 CP și 400 Nm. Brabus propune două pachete de performanță pentru Hot Hatch-ul constructorului din Stuttgart. Primul dintre acestea se numește PowerXtra B35 și propune un plus de 44 de cai putere și 60 Nm comparativ cu versiunea de serie.

Cel de-al doilea pachet dezvoltat de tunerul german se numește PowerXtra+ B35 S și crește puterea motorului de 2.0 liti la 365 de cai putere. Cuplul maxim dezvoltat este și el mai generos cu 86 Nm.

Brabus menționează că Hot Hatch-ul A35 echipat cu cel de-al doilea pachet de performanță poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde, cu 0.3 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Pentru o experiență și mai interesantă, Brabus menționează că a pregătit și un sistem nou de evacuare.

Tunerul german propune și mici îmbunătățiri la nivel estetic. Brabus a pregătit un splitter frontal nou, o aripă spate ceva mai generoasă și jante Monoblock T de 19 inch "încălțate" cu anvelope Pirelli P Zero.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru