Jacob & Co a lansat un ceas dedicat versiunii Bugatti Chiron Super Sport 300+: doar 18 unități și preț de 580.000 de dolari

de Cornel Șocariciu
Marti, 16.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jacob & Co a lansat noul ceas de mână Twin Turbo Furious Bugatti 300+. Acesta a fost gândit pentru a marca performanța obținută de Chiron Super Sport 300+ și va fi fabricat în doar 18 unități.

În urmă cu câteva luni, producătorul Jacob & Co a prezentat ceasul de mână Bugatti Chiron Tourbillon. Acesta dispunea de un mecanism sub forma unui motor W16, iar prețul anunțat pentru un exemplar a fost de 280.000 de dolari.

Acum, Jacob & Co revine cu o nouă ediție specială. De această dată, ceasul Twin Turbo Furious Bugatti 300+ a fost dezvoltat pornind de la versiunea limitată Bugatti Chiron Super Sport 300+ (modelul fabricat având la bază prototipul care a rulat cu peste 490 km/h).

Ceasul face parte din colecția de top Grand Complication Masterpieces și va fi disponibil în două versiuni. Clienții vor putea alege o variantă din titan și fibră de carbon sau o versiune din aur roz de 18 karate și fibră de carbon.

Materialele și culorile folosite pentru noul Twin Turbo Furious Bugatti 300+ sunt similare cu cele utilizate de Bugatti la nivelul lui Chiron Super Sport 300+.

Ceasul va fi produs în doar 18 unități, iar prețul anunțat de Jacob & Co pentru fiecare exemplar este de 580.000 de dolari.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jacob & Co.

(@jacobandco) pe

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jacob & Co. (@jacobandco) pe

Via | Motor1

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    astept o postare lunga savanta a dlui scorpion-negru aka mai nou corocsenie-elitistu.
    sa ne bage mintile in cap noua astora mai retardati ca si noul ceas-rau-pisica-neagra marca bogatti e necesar deloc inutil dar si meritat doar de el si kazari sau gazari nu mai tin minte.
    da-n orice caz e de admirat cum justifica magariile bancherilor camatarilor speculatorilor cred ca si lu isarescu ii gaseste scuze acu ca la stiri aflam cUM a fost pe la manastirea secu si el.
    16 0
  • Sunt genul care poartă ceas, dar pe asta nu l-aş purta nici să-l primesc gratis. Mi se pare foarte urât.
    12 2
  • Ha-ha-ha @netam-nisan, :):):) in ultima vreme mi s-a parut ca sunt singurul care vedea ridicolul situatiei, dupa ce individul si-a aruncat masca de pe fata. Nu masca anti-virus, din pacate.

    @Nica, mie unul chiar imi place ceasul asta. Facand abstractie de pret, mecanic e un tur de forta sa proiectezi si sa produci asa ceva. Pentru un om de rand trebuie sa fie foarte ciudat sa stii ca ai pe mana pretul unei case decente.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru