Jeremy Clarkson, entuziasmat după ce a condus BMW M2: ”Este cel mai bun M pe care l-am condus vreodată”

de Bogdan Mirică
Duminica, 31.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeremy Clarkson, fostul prezentator Top Gear și actualul lider al show-ului The Grand Tour, s-a arătat extaziat de noul BMW M2.

Cel mai nou membru al familiei M a adunat o mulțime de reacții pozitive din partea specialiștilor. Și nouă ne-a smuls multe exclamații în testul nostru de pe circuitul de la Hungaroring.

BMW M2 este unul dintre cele mai reușite produse contemporane ale diviziei de performanță. Chiar și Jeremy Clarkson spune asta. Ba mai mult, fostul prezentator Top Gear, a mers și mai departe și a declarat că M2 este cel mai impresionant model M pe care l-a condus până acum.

Până la M2, Clarkson susținea că produsul M preferat este prima generație a sedanului M5, echipat cu un motor de 286 de cai putere. Nu a putut să uite nici de vechea generație M3 E92 și nici de M6 Gran Coupe. Totuși, prețul de 61.000 de euro îl face pe BMW M2 nu doar cel mai accesibil produs al momentului, dar și regele întregii game.

Actualul BMW M2 folosește un motor cu șase cilindri în linie, de 3.0 litri, capabil să dezvolte 370 de cai putere. Mașina este mai ușoară și mai scurtă și beneficiază de un diferențial electromecanic, ceea ce se traduce prin multă distracție la volan. 

Comentarii (2)

  • s-o faca si decapotabila.
    oricum, la banii aia iei f-type aproape. foarte scump.
    2 17
  • Corectati va rog in articol: 370 CP
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru