Kia a lansat o aplicație mobilă pentru promovarea mașinilor electrice: "Go Electric" explică tehnologiile și cum se încarcă bateriile

de Daniel Popescu, Foto: Kia
Vineri, 19.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a lansat o aplicație de smartphone care explică tehnologiile disponibile pe mașini electrice și modul în care se încarcă bateriile.

Kia Europa a anunțat vineri lansarea unei aplicații pentru telefoane mobile care are drept scop principal promovarea mașinilor electrice din gamă.

Pentru moment, aplicația include doar modelul electric e-Niro, pentru care constructorul asiatic oferă informații despre tehnologiile integrate și modul în care funcționează și se încarcă bateria.

În plus, aplicația oferă o perspectivă asupra experienței pe care șoferii o au la volanul unei mașini electrice. De asemenea, Kia a integrat și o funcție de realitate augmentată (AR) prin care utilizatorii pot personaliza un e-Niro după bunul plac și să îl "plaseze" apoi virtual în diverse locuri din mediul înconjurător.

Pe termen lung, Kia va actualiza aplicația și cu alte modele electrice și plug-in hybrid din gamă, pentru ca utilizatorii să înțeleagă mai ușor diverse tehnologii pe care le oferă mașinile cu încărcare la priză.

Aplicația se numește Go Electric și este disponibilă pe platforma Android și iOS.

Pentru început, aplicația este oferită doar în limba engleză, însă în viitor vor fi lansate versiuni și în alte limbi de circulație internațională.

Via Kia

Comentarii (4)

  • netam-nissan
    bine ca nu-i zice covid ca aplicatiei aleia constatare-video.
    pentru mine ar trebui insa o aplicatie de cum sa folosesc zmarfonu dar e greu stiu ca mi-ar trebui un telefon cu ardere interna sa o rulez.
    12 1
  • Este binevenita si cred ca toti producatorii ar face bine daca ar oferi informatii cat mai detaliate dar in acelasi timp simplu de inteles ,dar nu neaparat prin intermediul unei aplicatii . Majoritatea potentialilor cumparatori inca nu stiu cum functioneaza lucrurile in cazul unei electrice iar la hibride e mai rau . Si cel mai rau este ca de fapt nici dealerii nu au habar , daca te duci si ceri detalii majoritatea din ei iti spun numai prostii sau cum au inteles ei mai bine.
    7 0
  • @pipo
    Majoritatea potentialilor cumparatori fug mancand pamantul cand vad cat costa o electrica.
    8 2
  • @alex
    aia nu sunt potentiali cumparatori, aia sunt maxim curiosi.
    Si eu cred ca multi dealeri sunt pafaristi rau de tot cand vine vorba de hibride. De electrice nu stiu ca nu am intrebat.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru