Lotus isi doreste o activitate intensa in motorsport

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.10.2009
Dany Bahar, proaspatul CEO Lotus, a anuntat ca britanicii analizeaza posibilitatea participarii in cadrul unor competitii prestigioase cum ar fi seriile Indycar, GT si LeMans.

Proaspat instalat in scaunul de presedinte executiv al celor de la Lotus, Dany Bahar, fost director comercial in cadrul Ferrari, are planuri mari cu divizia de motorsport a constructorului din Regatul Unit. Dupa ce o echipa de Formula 1 din Malaezia a anuntat deja folosirea numelui sau in competitiile Marelui Circ, cumparand licenta britanicilor, Lotus se pare ca isi doreste o activitate intensa si in celelalte competitii cu motor de rang inalt.

Intr-un comunicat de presa recent, Dany Bahar sustine ca britanicii "analizeaza posibilitatea concurarii in cadrul unor competitii de prestigiu cum ar fi seriile Indycar, GT si Le Mans, pentru a dovedi capacitatea tehnologiilor la care lucreaza Lotus in prezent."

via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru