Lotus păstrează producția mașinilor sale sport în Marea Britanie: “Pentru SUV-urile noastre s-ar putea să mutăm producția în altă țară”

de Petre Barac, Foto: Lotus
Marti, 17.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Lotus a anunțat că mașinile sport ale companiei vor fi produse în continuare în Marea Britanie, dar că un viitor SUV ar putea să fie produs în altă țară.

În luna iunie, chinezii de la Geely au preluat marca britanică Lotus cu promisiunea că vor accelera dezvoltarea noilor tehnologii și lansarea unor supercaruri. Investiția a relansat brandul Lotus care acum are planuri mari privind lansarea unor noi modele până în 2021, printre care și un SUV.

Întotdeauna vom avea mașini sport, dar ne uităm și la alte segmente. Piața SUV-urilor se schimbă și credem că putem găsi o nișă pentru un crossover Lotus care să fie mai ușor și mai manevrabil decât oricare altul. Lucrăm la acest proiect, mai avem nevoie de aprobarea noii conduceri, dar viitorul sună bine”, a spus șeful Lotus, Jean-Marc Gales.

El a subliniat că mașinile sport de la Lotus vor fi produse în continuare în Marea Britanie, dar pentru viitoarele modele s-ar putea să mute producția în altă țară. Lotus pregătește noi generații pentru modelele Elise, Exige și Evora.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • Pai daca vor un SUV usor sa vina sa-l faca la Mioveni direct ca acolo se face cel mai usor SUV. Iei caroserie de duster, pui niste fibra de carbon pe ici pe colo ca sa fie high tech si ceva mai usor, arunci un motor ceva mai potent (sa zicem un 2.0 Ecoboost) si gata suv-ul Lotus.
    0 0
  • Fabrica si mult! In 5 zile împachetează alte 5 despachetează si într-o luna reiau fabricația
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru