Mattias Ekstrom riscă să rateze debutul în noul sezon de DTM

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.02.2011
Mattias Ekstrom, pilotul echipei de uzină al constructorului Audi în DTM, risca să rateze startul în noul sezon după ce şi-a rupt mâna stângă în timpul unui meci de volei.

Audi riscă să-şi compromită startul în noul sezon al Campionatului Mondial de Turisme, după ce Mattias Ekstrom, unul dintre cei mai importanţi piloţi ai echipei de uzină, s-a accidentat grav la mâna stânga după ce a căzut în timpul unui meci de volei în tabăra de vacanţă a germanilor.

Suedezul în vârstă de 32 de ani şi-a rupt mâna stânga după ce a suferit fractură la încheietură şi are nevoie de o lungă perioadă de recuperare înainte de a reveni la forma iniţială.

"Mattias trebuie să poarte un mulaj pe mână pentru aproximativ patru săptămâni, după care va începe antrenamentele pentru a-şi reface musculatura. Cu toţii sperăm să se recupereze bine şi să fie pe grila de start la Hockenheim", a declarat Christian John, medicul care are grijă de suedez.

În urma accidentarii, dublul campion mondial de DTM şi-a anulat participarea în celebrul eveniment de schi Vasaloppet de la începutul lunii martie, iar Wolfgang Ullrich, şeful Audi Motorsport, este încrezător în recuperarea rapidă a pilotului său.

"Îi dorim lui Mattias recuperare rapidă. Sunt convins că va face tot posibilul să fie pregătit pentru Hockenheim. Îi vom oferi tot sprijinul nostru în acest proces", a precizat el.

Noul sezon al Campionatului Mondial de Turisme începe în 1 mai, iar Audi speră ca Ekstrom să ajute echipa să câştige titlul, după ce rivalii de la Mercedes au triumfat anul trecut cu ajutorul scoţianului Paul di Resta, transferat între timp în Formula 1 la Force India.

Via | Oneighturbo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru