Feedback

Campionatul German de Turisme

Marti, 25 Decembrie 2018 | General

Mercedes-AMG a pregătit un documentar despre evoluția mărcii în Campionatul German de Turisme: 100 de minute alături de piloții și mașinile care au făcut istorie în DTM

2018 a fost ultimul an petrecut de Mercedes-AMG în Campionatul German de Turisme, iar pentru a marca momentul, nemții au pregătit un documentar cu totul și cu totul special despre evoluția mărcii în cadrul DTM. 30 de ani de curse în doar 100 de minute.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Motorsport

Audi și BMW au început testele cu noile modele destinate Campionatului German de Turisme: din 2019, RS5 DTM și M4 DTM vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri

Audi și BMW, cei doi constructori auto implicați în Campionatul German de Turisme, au început testele cu noile modele destinate sezonului viitor din DTM. Începând cu 2019, mașinile pregătite de nemți vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri cu patru cilindri.
Marti, 07 August 2018 | Motorsport

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi în DTM: invitați speciali în cursele de la Misano și Spielberg

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi vor concura în DTM. Cei doi piloți vor lua startul în etape diferite și nu vor puncta pentru echipele din care fac parte. Zanardi va concura pentru prima dată fără protezele pentru picioare în etapa de la Misano, cursă desfășurată în premieră în nocturnă.
Marti, 25 Iulie 2017 | Motorsport

Toată lumea vrea în Formula E: Mercedes se va retrage din DTM pentru a concura în competiția cu monoposturi electrice

Mercedes se va retrage din Campionatul German de Turisme (DTM) la sfârșitul sezonului 2018 pentru a concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 05 Mai 2017 | Motorsport

Începe DTM: BMW, Audi și Mercedes se luptă și în 2017 pentru victorie în Campionatul German de Turisme

Sezonul 2017 din DTM aduce schimbări importante în formatul curselor și în regulamentul tehnic cu scopul de a crește spectacolul duelurilor dintre BMW, Audi și Mercedes.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Formula 1

Presă: Audi se va retrage din DTM şi Le Mans pentru a concura în Formula 1 din 2018

Volkswagen va concura în Formula 1 din sezonul 2018 cu brandul Audi, care se va retrage din Campionatul German de Turisme şi Campionatul Mondial de Anduranţă, potrivit presei germane.
Vineri, 13 Februarie 2015 | Motorsport

De ce trebuie să vezi "Adrenalin": trei opinii Automarket despre documentarul succesului BMW în motorsport

"Adrenalin" este un documentar care prezintă istoria participării BMW în sporturile cu motor din perspectiva oamenilor care au stat în spatele succesului constructorului german. Acesta poate fi vizionat în următoarea perioadă la Bucureşti în cinematograful Grand Cinema din complexul Băneasa Shopping City.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Motorsport

DTM 2015: Două curse în fiecare etapă, sâmbăta şi duminica. Hungaroring, eliminat din calendar

Fiecare etapă din cadrul Campionatului German de Turisme va avea începând din sezonul 2015 câte două curse, care vor avea loc sâmbăta şi duminica. Hungaroring a fost eliminat din calendarul sezonului 2015, care va avea astfel doar nouă etape.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Formula 1

Audi neagă orice interes de a renunţa la Le Mans şi DTM pentru Formula 1

Audi a negat speculaţiile din presă potrivit cărora intenţionează să concureze în Formula 1 din sezonul 2016 şi să se retragă din Campionatul Mondial de Anduranţă şi Campionatul German de Turisme.
Luni, 20 Octombrie 2014 | Motorsport

Ekstrom a câştigat ultima cursă de DTM a sezonului. Audi a devenit campioana constructorilor

Mattias Ekstrom a obţinut victorie în etapa de la Hockenheim, ultima a sezonului din Campionatul German de Turisme. Audi a monopolizat podiumul şi a cucerit titlul constructorilor.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM Hockenheim: Audi speră să învingă BMW în lupta pentru titlul constructorilor în ultima etapă a sezonului

Audi abordează ultima cursă a sezonului din Campionatul German de Turisme cu speranţa că va remonta deficitul care o separă de BMW pentru a-şi adjudeca titlul constructorilor.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Motorsport

Audi a obţinut la Zandvoort prima victorie în DTM din sezonul 2014

Mattias Ekstrom a obţinut duminică pe circuitul de la Zandvoort prima victorie a celor de la Audi în sezonul 2014 al Campionatului German de Turisme.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Luptă acerbă între BMW şi Audi pentru titlul constructorilor

BMW şi Audi sunt despărţite de numai 18 puncte în lupta pentru titlul constructorilor în Campionatul German de Turisme, iar confruntarea de la Zandvoort de la malul Mării Nordului ar putea fi decisivă.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Motorsport

Marco Wittmann a devenit matematic campion în DTM! Wehrlein a câştigat etapa de la Lausitzring

Pascal Wehrlein a obţinut prima victorie din carieră în Campionatul German de Turisme, în timp ce Marco Wittmann a cucerit matematic titlul cu două etape înainte de final după ce a obţinut locul şase.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Wittmann poate deveni matematic campion la Lausitzring

Marco Wittmann poate cuceri titlul pentru BMW în Campionatul German de Turisme cu ocazia etapei de la Lausitzring, în timp ce alţi cinci piloţi luptă pentru locul doi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 August 2014 | Motorsport

Wittmann a câştigat cursa de DTM de la Nurburgring şi este aproape de titlu

Marco Wittmann, unul dintre piloţii celor de la BMW, a câştigat cursa de la Nurburgring şi este foarte aproape să devină campion în Campionatul German de Turisme.
Vineri, 01 August 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Debut pitoresc pe Red Bull Ring în a doua jumătate a sezonului

Campionatul German de Turisme ajunge în acest weekend pe circuitul Red Bull Ring din Austria, acolo unde Audi, BMW şi Mercedes vor lupta pentru victorie într-un decor pitoresc cu munţi şi pajişti verzi.
Luni, 14 Iulie 2014 | Motorsport

BMW a obţinut o nouă victorie în DTM prin Maxime Martin, câştigătorul etapei de la Moscova

Maxime Martin a câştigat cursa de la Moscova din cadrul Campionatului German de Turisme şi a obţinut astfel al treilea succes pentru BMW în acest sezon.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Competiţia germană ajunge la Moscova

Moscova găzduieşte în acest weekend a cincea etapă a Campionatului German de Turisme, acolo unde Audi caută prima victorie a sezonului.
Luni, 30 Iunie 2014 | Motorsport

Mercedes a câştigat cursa de DTM de la Norisring prin Robert Wickens

Robert Wickens a obţinut victoria pentru Mercedes în etapa de la Norisring din cadrul Campionatului German de Turisme. Podiumul a fost completat de Audi prin Jamie Green şi Mattias Ekstrom.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru