Mattias Ekstrom

Sambata, 19 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra și ABT au început testele cu viitorul vehicul dezvoltat pentru competiția de rally-raid Extreme E: modelul electric oferă până la 540 de cai putere

Cupra împreună cu ABT Sportsline au participat la primul test oficial dedicat competiției Extreme E. Seria de rally-raid va debuta în 2021 și se adresează exclusiv mașinilor electrice. Mattias Ekström și Claudia Hürtgen sunt piloții care vor concura sub culorile echipei ABT Cupra XE.
Luni, 20 Octombrie 2014 | Motorsport

Ekstrom a câştigat ultima cursă de DTM a sezonului. Audi a devenit campioana constructorilor

Mattias Ekstrom a obţinut victorie în etapa de la Hockenheim, ultima a sezonului din Campionatul German de Turisme. Audi a monopolizat podiumul şi a cucerit titlul constructorilor.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM Hockenheim: Audi speră să învingă BMW în lupta pentru titlul constructorilor în ultima etapă a sezonului

Audi abordează ultima cursă a sezonului din Campionatul German de Turisme cu speranţa că va remonta deficitul care o separă de BMW pentru a-şi adjudeca titlul constructorilor.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Motorsport

Audi a obţinut la Zandvoort prima victorie în DTM din sezonul 2014

Mattias Ekstrom a obţinut duminică pe circuitul de la Zandvoort prima victorie a celor de la Audi în sezonul 2014 al Campionatului German de Turisme.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Luptă acerbă între BMW şi Audi pentru titlul constructorilor

BMW şi Audi sunt despărţite de numai 18 puncte în lupta pentru titlul constructorilor în Campionatul German de Turisme, iar confruntarea de la Zandvoort de la malul Mării Nordului ar putea fi decisivă.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Wittmann poate deveni matematic campion la Lausitzring

Marco Wittmann poate cuceri titlul pentru BMW în Campionatul German de Turisme cu ocazia etapei de la Lausitzring, în timp ce alţi cinci piloţi luptă pentru locul doi.
Luni, 18 August 2014 | Motorsport

Wittmann a câştigat cursa de DTM de la Nurburgring şi este aproape de titlu

Marco Wittmann, unul dintre piloţii celor de la BMW, a câştigat cursa de la Nurburgring şi este foarte aproape să devină campion în Campionatul German de Turisme.
Vineri, 18 Februarie 2011 | Motorsport

Mattias Ekstrom riscă să rateze debutul în noul sezon de DTM

Mattias Ekstrom, pilotul echipei de uzină al constructorului Audi în DTM, risca să rateze startul în noul sezon după ce şi-a rupt mâna stângă în timpul unui meci de volei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru