Mazda a aplicat limbajul său de design pe o bicicletă şi pe o canapea

de Sebastian Toma
Miercuri, 15.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a prezentat la Săptămâna Modei de la Milano două concepte de design care continuă filozofia Kodo sub forme noi: o canapea şi o bicicletă.

Mazda a prezentat două concepte noi de design la Milano, ambele inspirate de limbajul Kodo – Sufletul Mişcării. Vorbim despre o bicicletă şi despre o canapea, realizate de Setsu şi Shinobu Ito, designerii Mazda Europe. Canapeaua de la Mazda va fi prezentată în cadrul Săptămânei Modei de la Milano şi are un aspect minimalist. Designerii au mers puţin mai departe şi au desenat până şi o măsuţă de cafea asortată canapelei Kodo.Cele două obiecte de mobilier se completează din punct de vedere estetic şi au un design simplu, concentrat pe eficienţă şi stil.

Mazda2 ajunge la a patra generaţie: design curajos şi tehnologii de top

La fel cum este cazul canapelei şi a bicicletei Mazda, măsuţa de cafea desenată de designerii mărcii nipone nu este de vânzare.

Urmareste Automarket
Bicicleta de la Mazda este nuimtă simplu ”Bike by Kodo Concept” şi este o bicicletă de competiţie. Aceasta are un cadru realizat dintr-o singură bucată de oţel, prelucrată manual cu un ciocan până la atingerea formei din imaginile alăturate.
Şaua din piele neagră este cusută cu fir roşu, identic cu cel găsit la bordul lui Mazda MX-5. Jantele bicicletei de la Mazda sunt şi ele cu un design special.

Mazda MX-5: cel mai popular roadster din lume a ajuns la a patra generaţie

Aşa arată o bicicletă desenată de designerii Mazda Europe.

"Aceste linii de design vor reprezenta noua generaţie a designului Mazda. Vrem să jucăm în aceeaşi ligă cu BMW şi Audi. Şi nu ne referim doar la design, ci şi la materiale şi finisări", susţinea Ikuo Maeda, managerul general al biroului de design al mărcii nipone, la momentul prezentării conceptului Shinari, primul care afişa limbajul de design Kodo - Sufletul Mişcării.

Comentarii (1)

  • asteptam frigidere,hote si aragazuri.
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru