Mazda3: Opt exemplare pleacă într-un turneu de promovare de 15.000 kilometri

de Sebastian Toma
Luni, 22.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda va derula o campanie interesantă de promovare a noii sale compacte. Opt exemplare Mazda3 vor fi conduse de echipe de jurnalişti din întreaga lume pe traseul Hiroshima - Frankfurt, totalizând 15.000 kilometri.

Esential 7 etape va avea călătoria de 15.000 kilometri pregătită de Mazda pentru invitaţii săi.
Mazda3, noua compactă a constructorului japonez, va face un tur de forţă de 15.000 kilometri pentru a reitera o expediţie celebră a unei echipe de reporteri germani. Respectiva călătorie a fost derulată în 1977 şi a dus modelele Mazda 323 Sport ale vremii de la Hiroshima până la Salonul Auto de la Frankfurt. Noua expediţie a celor de la Mazda vrea să reitereze succesul primei expediţii pentru a demonstra capacităţile noului lor model, pe care îl vor lansa la Frankfurt.

Călătoria, botezată Mazda Route3 Hiroshima – Frankfurt Challenge Tour 2013, începe din Vladivostok, principalul port al Rusiei la Oceanul Pacific, când maşinile vor veni din Japonia la bordul unui vapor. Călătoria va fi împărţită în şapte etape, a aproximativ 2.100 kilometri fiecare, timp în care maşinile vor fi conduse de jurnalişti, bloggeri şi entuziaşti Mazda din diferite părţi ale lumii. Aceştia vor putea experimenta diferite culturi şi obiceiuri şi vor testa modelul în condiţii reale şi total diferite faţă de cele cu care s-au obişnuit.

Urmareste Automarket
Toate exemplarele implicate vor fi echipate cu motoare Skyactiv-G de 120 CP şi cu transmisii manuale cu şase trepte, Skyactiv-MT.
Exponatele vor fi prezentate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmând să fie puse la dispoziţia vizitatorilor pentru o serie de activităţi. Odată încheiată, Mazda va marca a treia expediţie Hiroshima-Frankfurt în scopuri promoţionale.

Via Mazda

Comentarii (1)

  • cu siguranta v`ar fi placut si voua (cei din redactie) sa participati la un astfel de "test drive" :D
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru