McLaren MP4-12C Spider este vedeta de anul acesta al catalogului de Crăciun Neiman Marcus

de Bogdan Mirică
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Catalogul Neiman Marcus, lansat în fiecare an înainte de Crăciun, include mereu în paginile sale o maşină. Anul acesta este rândul noului McLaren MP4-12C.

Ca în fiecare an, catalogul de Crăciun Neiman Marcus include în paginile sale, printre sute de obiecte exclusiviste sau de colecţie, şi o maşină. Anul trecut, onoarea i-a revenit lui Ferrari FF, proaspăt lansat atunci, disponibil într-o versiune specială. Anii anteriori, în paginile calendarului cu cadouri de Crăciun s-au mai numărat Lexus IS-F, BMW 750Li şi Chevrolet Camaro SS Convertible.

În 2012 însă, onoarea îi revine proaspătului McLaren MP4-12C Spider, varianta decapotabilă a modelului sportiv, lansată în acest an la Salonul de la Paris. Vor fi oferite doar 12 exemplare, fiecare cu un preţ de 354.000 de dolari, cu 85.700 de dolari mai mare decât versiunea de bază, disponibilă în orice showroom McLaren.

Esential 12 exemplare McLaren MP4-12C Spider vor fi disponibile în Catalogul Neiman Marcus.
354.000 de dolari costă McLaren MP4-12C Spider Neiman Marcus.
Pentru această sumă, echivalentă cu aproape 270.000 de euro, clienţii Neiman Marcus vor primi o culoare exclusivistă pentru caroserie, Volcano Red, şi un set de valize din piele, de asemenea în ediţie limitată.
În plus, toţi cei 12 viitori clienţi vor fi invitaţi în luna februarie în Anglia, la fabrica McLaren, unde vor avea ocazia de a face un tur complet şi de a cina alături de Ron Dennis, preşedintele companiei.

Comenzile se vor deschide în data de 24 octombrie, însă livrările vor fi făcute cel mai devreme în 2013. 

via carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru