Lexus IS-F

Joi, 31 Iulie 2014 | Economic

Vechiul Lexus IS F se retrage după şapte ani de carieră şi doar 11.000 de unităţi vândute

Lexus a confirmat oficial retragerea de pe piaţă a modelului de performanţă IS F. Sedanul a fost lansat în urmă cu şapte ani, dar nu s-a bucurat de un succes foarte mare.
Miercuri, 13 Martie 2013 | Industrie

Lexus ar putea renunţa la modelul performant IS-F

Conform presei de specialitate de peste ocean, Lexus va renunţa la modelul sportiv IS-F după actuala generaţie a puternicului sedan premium.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Lexus IS se lansează anul viitor cu designul conceptului LF-CC

Lexus lucrează în prezent la noua generaţie a modelului IS. Sedanul de clasă medie va sosi anul viitor şi va împrumuta designul conceptului LF-CC, dezvăluit anul acesta la Paris.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Autoipoteze

Lexus pregăteşte un motor turbo de 200 CP pentru viitorul IS hibrid

Lexus îşi doreşte ca următoarea generaţie a modelului IS să ofere publicului şi o versiune hibridă. Aceasta va beneficia de sprijinul unui motor turbo de 200 de cai puter
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

McLaren MP4-12C Spider este vedeta de anul acesta al catalogului de Crăciun Neiman Marcus

Catalogul Neiman Marcus, lansat în fiecare an înainte de Crăciun, include mereu în paginile sale o maşină. Anul acesta este rândul noului McLaren MP4-12C.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Tuning

Lexus IS-F primeşte pachetul sportiv Circuit Club

Lexus aduce la Tokyo o versiune îmbunătăţită a lui Lexus IS-F. Aceasta vine cu un kit tehnic şi estetic care îi îmbunătăţeşte vizibil abordarea estetică modelului japonez.
Joi, 11 August 2011 | Modele noi

Lexus IS-F primeşte un şasiu mai sportiv în Europa

Lexus a anunţat că versiunea 2012 a modelului IS-F, rivalul lui BMW M3, va primi un şasiu mai sportiv alături de alte îmbunătăţiri estetice.
Joi, 07 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Lexus GS va avea o versiune F rivală cu AMG şi M

Lexus ţinteşte segmentul modelelor premium de performanţă şi promite publicului său o versiune F a viitorului GS. Modelul ar urma să preia motorul V10 de 5.0 litri de pe fratele IS-F.
Marti, 31 August 2010 | Autoipoteze

Viitorul Lotus Esprit va prelua motorul V10 al actualului Lexus LF-A

Supercarul britanic, aşteptat la Salonul Auto de la Paris, ar putea ascunde sub caroserie motorul V10, de 560 de cai putere, al modelului japonez Lexus LF-A.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Lexus IS primeşte un facelift minor la Paris

Salonul Auto de la Paris va marca debutul unui facelift extrem de subtil pentru Lexus IS. Toate motorizările din gamă au primit mici modificări, dar dezvoltă aceleaşi niveluri de putere şi cuplu.

Tag-uri similare

Salon Auto, Lexus, Salonul Auto Paris, Paris 2010, modele noi Lexus, Lexus IS, IS-F, Lexus IS-F, facelift Lexus IS, IS Facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru