Lexus IS-F primeşte pachetul sportiv Circuit Club

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.11.2011
Lexus aduce la Tokyo o versiune îmbunătăţită a lui Lexus IS-F. Aceasta vine cu un kit tehnic şi estetic care îi îmbunătăţeşte vizibil abordarea estetică modelului japonez.

Divizia sport a celor de la Toyota a dezvoltat o versiune radicală a deja "dopatului" Lexus IS-F cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

Modelul poartă denumirea oficială IS-F Circuit Club Sport Package şi iese în evidenţă printr-un pachet estetic care conţine componente din fibră de carbon (spoiler frontal, difuzor posterior şi capotă), un eleron posterior mai mult decât vizibil şi prin jantele ultrauşoare din magneziu.

Nici partea tehnică nu a scăpat de modificări. Chiar dacă motorul V8 de 5.0 litri (423 CP şi 505 Nm) nu a fost atins, IS-F Circuit Club primeşte un nou diferenţial cu alunecare limitată şi un sistem de frâne cu performanţe superioare celui de serie. Lexus IS-F Circuit Club Sport Package reuşeşte să parcurgă 0-100 km/h în 4.8 secunde.

via | Lexus

Comentarii (4)

  • :)
    Misto.
    4 2
  • Lexus :d
    ar fi super dak l-am vedea intr-un comparativ cu m3 gts si cu c63amg black series
    1 0
  • Un vs cu sedanul M3
    Totusi nu cred ca este mai bun pe circuit, dar arata excelent
    2 0
  • o fi n-o fi..
    mai bun ca M3 sedan, nu conteaza.masina oricum ii superba.m-am dat cu varianta "normala".este excelenta.sunet si senzatii superbe.inclusiv performante dinamice..mult peste ce ai nevoie pe sosea.si interiorul este foarte stilat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru