Mercedes a dezvăluit noile culori pentru sezonul 2020 al Formulei 1: monopostul va fi prezentat în 14 februarie

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes
Marti, 11.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a prezentat noile culori pentru monopostul cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1, ca parte a unui contract major de sponsorizare cu furnizorul de produse chimice Ineos.

Mercedes va prezenta primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1 în 14 februarie, însă constructorul german a anunțat luni semnarea unui contract major de sponsorizare cu producătorul și furnizorul britanic de produse chimice Ineos.

Cu ocazia acestui anunț, Mercedes a dezvăluit și noile culori pe care le va utiliza în acest sezon, însă în cadrul demonstrației a folosit un monopost cu specificațiile tehnice din 2019.

Astfel, printre noutăți se numără apariția logo-ului proeminent Ineos pe carcasa motorului, pe plăcuțele laterale ale aripii față și pe aripa spate. Integrarea noului sponsor aduce și o nuanță de roșu aprins pe o parte a carcasei motorului, întrucât aceasta este și culoarea oficială a celor de la Ineos.

Mercedes va fi însă una dintre ultimele echipe care își prezintă monopostul pentru sezonul 2020, la capătul unei sesiuni de teste în scop publicitar care va avea loc pe circuitul de la Silverstone.

De altfel, marii rivali de la Ferrari au programat lansarea oficială pentru 11 februarie în cadrul unui eveniment care va începe la ora 19:30.

Iată lista completă cu prezentările noile monoposturi de Formula 1 pentru sezonul 2020:

● 7 februarie: Haas;
● 11 februarie: Ferrari;
● 12 februarie: Red Bull și Renault;
● 13 februarie: McLaren;
● 14 februarie: Mercedes și Alpha Tauri;
● 17 februarie: Williams și Racing Point;
● 19 februarie: Alfa Romeo

Via Mercedes

Comentarii (7)

  • Misto, imi iau si eu una de black friday. Poate iese si campioana pana atunci.
    10 0
  • Costel
    tu ii un doar un consumator imatur , nu-i mare bai fiindca-s destui de altfel, asteapta totusi pan la 7:30pm ca sa-ntelegi ce-i cu adevarat best buy in 2020
    5 4
  • Eu zic că putem şti care este best buy în decembrie(sau noiembrie în cel mai fericit caz).
    E posibil ca azi să vedem un simplu foc de paie (doar nu ar fi pentru prima dată) deşi unii "consumatori maturi" vor deschide şampania pentru câștigarea campionatului
    2 0
  • Masina Haas are 4 roti la fel ... la Mercedes rotile din fata difera de cele din spate.
    3 0
  • Costel
    mi-oi propus deunazi ca in acest sezon de F1 sa refuz orice polemica , sper sa si reusesc doar ca mediul ostil in care activez de cele mai multe ori ii cel care-mi genereaza si anumite contraatacuri iar animozitatea acestui John Doe (ora 15:14) al marelui circ care m-o trecut doar ancorat intre niste ghilimele la consumatori maturi ii chezasia faptului ca reglementarile conventiei de la Geneva in ceea ce priveste prizonierii reprezinta inca un aspect desuet pe AM iar eu nu-s dispus sa ma las rugat de doua ori pentru a deschide focul
    2 3
  • Costel
    Radule , is 305 mm-front ; 405 mm- rear ;Haas-foto 5 ii cea mai graitoare
    2 1
  • Cosmin
    Deci, dupa aspectul aripii fata, le da din nou muc Mercedes. De fapt se va vedea dupa cursa din Australia. Daca Ferrari va face ceva in cursa, au o sansa pe durata campionatului, daca vor fi pe nicaieri, e incheiat campionatul pentru Ferrari inainte de a incepe.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru