Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Clasa A: modelul debutează în 2 februarie

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz Clasa A debutează în 2 februarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții au publicat un teaser video nou.

Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Clasa A. Modelul constructorului german va fi prezentat în premieră în 2 februarie începând cu ora 20:00, ora României. În cel mai recent teaser, nemții oferă câteva imagini cu o serie de detalii de caroserie (liniile montanților A și C și o mică parte din grila frontală).

La începutul acestui an, constructorul german a prezentat un prototip camuflat cu ocazia Consumer Electronics Show (CES), în timp ce la finalul lui 2017 am văzut primele imagini cu interiorul viitoarei generații Clasa A.

Știm că versiunea de bază va integra două ecrane de 7 inch, în timp ce vârful de gamă va fi asigurat de două ecrane cu o diagonală de 10.25 inch. De asemenea, nemții anunță debutul unui nou sistem de infotainment. Acesta se numește MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și folosește sistemul de operare Linux.

Mercedes-Benz a anunțat că partea grafică este asigurată de NVIDIA, iar sistemul folosește 8 GB de memorie RAM.

Alături de sistemele Apple CarPlay și Android Auto, viitorul MBUX o să ofere și un slot USB Type C.

Totodată, constructorul german a pregătit scaune mult mai confortabile, spațiu mai mult pentru toți pasagerii și un portbagaj de 370 de litri, cu 29 de litri mai mult față de actuala versiune Clasa A.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru