Clasa A

Luni, 11 Martie | Industrie

Mercedes-Benz s-ar fi răzgândit: Clasa A va fi disponibil și după 2024

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz Clasa A nu va fi scos din producție în 2024, așa cum susțineau anterior reprezentanții companiei germane.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa A facelift vine cu motorizări micro-hibrid

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa A facelift. Pe lângă o serie de noutăți estetice, minore, motorizările pe benzină sunt acum alăturate unui sistem micro-hibrid la 48V.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Mercedes-Benz va renunța la Clasa A și Clasa B în 2025

Potrivit publicației germane Handelsblatt, Mercedes-Benz ar urma să renunțe definitiv la modelele Clasa A și Clasa B în 2025. Oprirea producției acestor modele face parte din planul constructorului german de a se concentra mai mult pe modelele de lux.
Marti, 10 Mai 2022 | Industrie

SURSE: Mercedes-Benz ar putea renunța definitiv la Clasa A

Potrivit unor declarații făcute de Ola Kaellenius, șeful Mercedes-Benz, modelul compact Clasa A ar putea fi retras din gamă odată ce producția actualei generații va ajunge la sfârșit. Constructorul german dorește să se concentreze mai mult asupra modelelor mai mari și, în special, asupra celor electrice.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mercedes-Benz va renunța la motorul diesel Renault de 1.5 litri și îl va înlocui cu propria unitate de 2.0 litri și 116 CP

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B nu vor mai fi disponibile cu motorul diesel de 1.5 litri furnizat de Renault, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, cele două modele vor primi o unitate Mercedes-Benz de 2.0 litri și 116 cai putere.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes: Clasa A și Clasa B ar putea fi eliminate din gamă

Modelele Clasa A și Clasa B de la Mercedes ar putea fi eliminate din oferta nemților, întrucât constructorul vrea să se concentreze pe mașini electrice și pe vehiculele care pot aduce profituri mai mari, în conformitate cu noua strategie.
Marti, 06 August 2019 | Industrie

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler: "Vânzările lui Mercedes-Benz Clasa A s-au dublat după începerea parteneriatului cu Renault pentru motoare"

Dieter Zetsche, fostul CEO Daimler, consideră că motoarele nu mai sunt atât de importante pentru clienți la achiziționarea unei mașini și oferă ca exemplu Mercedes-Benz Clasa A, ale cărui vânzări s-au dublat după startul parteneriatului cu Renault.
Sambata, 29 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește o versiune plug-in hybrid pentru Clasa A: viitorul A250e va oferi o autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Actuala generație Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid. Conform unor surse apropiate companiei, varianta va purta numele de A250e și va miza pe motorul de 1.3 litri pe benzină și pe un motor electric de 102 CP. Debutul este programat pentru toamna anului curent.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

O nouă bornă atinsă de uzina Mercedes-Benz din Rastatt: 5 milioane de vehicule din clasa compactă produse în 22 de ani

Din 1997 și până astăzi, uzina Mercedes-Benz din Rastatt a produs 5 milioane de vehicule din gama compactă. De asemenea, oficialii companiei au anunțat și startul producției lui Clasa A Sedan în cadrul uzinei din Germania.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz de la Geneva: noua generație CLA Shooting Brake, SUV-ul GLC facelift și conceptul electric EQV

Mercedes-Benz a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Nemții vor expune începând cu 5 martie noul CLA Shooting Brake, GLC facelift, Clasa V, dar și conceptul electric EQV.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Posibil parteneriat între BMW și Mercedes-Benz: germanii ar putea dezvolta viitoarele generații Seria 1 și Clasa A pe aceeași platformă

BMW și Mercedes-Benz negociază semnarea unui parteneriat pentru a dezvolta pe aceeași platformă viitoarele generații Seria 1 și Clasa A, care ar urma să fie lansate după 2025, anunță presa germană.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Siguranta

Euro NCAP a dezvăluit cele mai sigure mașini testate în 2018: Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo

Organizația Euro NCAP a anunțat că Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo au fost cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2018, în funcție de segmentul în care sunt poziționate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Tuning

Tratament special din partea Brabus: Mercedes-Benz Clasa A primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

Tunerul german Brabus oferă un pachet de performanță și un kit estetic pentru Mercedes-Benz Clasa A. Motorul de 2.0 litri benzină oferă acum 270 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.9 secunde.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid în 2019: prezentarea oficială ar putea avea loc în octombrie

Clasa A va fi unul dintre modelele Mercedes care va primi o versiune plug-in hybrid, care va fi echipată cu un motor pe benzină de 1.3 litri și 163 CP și un motor electric de 91 CP.
Marti, 15 Mai 2018 | Industrie

Mercedes extinde producția noii generații Clasa A: noul model va fi construit și în Ungaria, la 140 de kilometri de granița cu România

Mercedes a anunțat că noua generație Clasa A va fi produsă în premieră în Ungaria, în orașul Kecskemét, la 140 de kilometri de granița cu România. Pânâ acum, nemții au asamblat modelul de clasă compactă în cadrul fabricii germane din Rastatt.
Duminica, 22 Aprilie 2018 | Industrie

Mercedes-Benz a început producția noii generații Clasa A: modelul de clasă compactă este asamblat în cadrul fabricii din Rastatt, Germania

A început producția noului Mercedes-Benz Clasa A. Pentru moment, nemții vor asambla modelul de clasă compactă în cadrul fabricii din Rastatt, Germania. În a doua parte a anului, Clasa A va fi produs și în Ungaria și Finlanda.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A este disponibilă și în România: prețurile pornesc de la 30.300 de euro cu TVA

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A poate fi comandată și în România. Trei motorizări sunt disponibile pentru hatchback-ul de clasă compactă, iar prețul de pornire este de 30.297 de euro cu TVA.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Modele noi

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua generație Mercedes-Benz Clasa A

Automarket a asistat la dezvelirea oficială a celei de-a patra generații Mercedes-Benz Clasa A. Îți spunem direct de la sursă care sunt elementele pe care trebuie să le știi înainte să mergi la un test drive cu noul model.
Vineri, 02 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A: design revizuit, tehnologii de Clasa S și motorizări noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație Clasa A. Modelul compact are acum un design revizuit, un interior de ultimă generație care integrează tehnologii moderne și motorizări noi.

Tag-uri similare

A-Klasse, Mercedes A-Klasse, Clasa A
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru