Clasa A

Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Clasa A: modelul debutează în 2 februarie

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A debutează în 2 februarie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții au publicat un teaser video nou.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Mercedes Clasa A: designul exterior, dezvăluit parțial înainte de lansarea din 2 februarie

Mercedes a publicat prima imagine oficială cu designul exterior al noii generații Clasa A, care scoate în evidență forma blocurilor optice. Lansarea oficială va avea loc vineri, 2 februarie.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A "îmbrăcat" în camuflaj: nemții l-au adus în Los Angeles și oferă informații despre noul sistem de infotainment

Mercedes-Benz a prezentat noul sistem de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noua generație Clasa A o să beneficieze de serviciile acestui sistem.
Duminica, 24 Decembrie 2017 | Modele noi

Mercedes Clasa A Sedan, surprins în teste pe drumuri publice: germanii pregătesc lansarea la începutul lui 2018

Mercedes Clasa A Sedan a fost surprins pe drumurile publice în cadrul unor teste sub camuflaj, ca parte a ultimelor pregătiri pentru lansarea programată în prima parte a anului viitor.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Mercedes Clasa A: volan preluat de la Clasa S, două ecrane de 12 inch, spațiu mai mare pentru pasageri

Interiorul noii generații Mercedes Clasa A va prelua volanul de la Clasa S și va oferi un spațiu mai mare pentru pasageri, în timp ce versiunea de top va fi echipată cu două ecrane touch de 12.3 inch.
Joi, 18 Mai 2017 | Modele noi

De la limuzine la compacte: Mercedes Clasa A va împrumuta tehnologiile autonome de la Clasa S

Noua generație Mercedes Clasa A vă beneficia de tehnologiile autonome introduse recent pe Clasă S, inclusiv de posibilitatea de a vira și de a frâna automat la anumite viteze.
Joi, 25 Februarie 2016 | Modele noi

Cum să-ți păcălești vecinii: pachetul AMG Body Kit de pe A-Klasse îți oferă un look ultra agresiv pe motorizările normale ale compactei germane

Dacă nu ai bani de Mercedes A45 AMG, dar vrei ca noul tău A-Klasse să arate gata de circuit, Mercedes are soluția: pachetul de elemente AMG Body Kit se montează pe mașină și-o transformă într-un pseudo-Hot Hatch.
Joi, 21 August 2014 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie a lui Mercedes-Benz A-Klasse va avea versiuni roadster şi coupe

Mercedes-Benz lucrează deja la a patra generaţie a lui A-Klasse, iar aceasta va avea mai multe versiuni de caroserie, printre care se numără şi un coupe şi un roadster, spun nemţii de la Auto Bild.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA primeşte un nou diesel, oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală

Gama de modele compacte de la Mercedes-Benz va primi o nouă motorizare diesel, iar CLA va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Vineri, 26 Iulie 2013 | Industrie

Tribunalul administrativ din Versailles a decis: Franţa trebuie să reia înmatriculările Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ar putea să câştige lupta cu guvernul francez privind înmatricularea vehiculelor echipate cu vechiul tip de refrigerant, deoarece un tribunal din Versailles a decis în favoarea deblocării înmatriculării respectivelor automobile. Până la aplicarea efectivă a deciziei, guvernul a ripostat, declanşând clauza de savgardare.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Ne bazăm pe noile modele cu tracţiune faţă pentru creşterea vânzărilor"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a declarat că noile modele cu tracţiune faţă din gama Mercedes-Benz sunt un element cheie al strategiei de creştere a vânzărilor în următorii ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Mercedes-Benz A45 AMG devine cel mai puternic hot hatch din lume: 360 CP şi 4.6 secunde pentru 0-100 km/h

Mercedes-Benz profită de schimbarea de optică în segmentul compact şi lansează pe piaţă la Salonul de la Geneva cel mai puternic hot hatch din lume. Noul A45 AMG reuşeşte să scoată 360 CP dintr-un motor de doar 2.0 litri.
Duminica, 04 Noiembrie 2012 | Tuning

Mercedes-Benz A-Klasse a fost modificat de Brabus

Noul Mercedes-Benz A-Klasse a fost lansat de curând pe piață, dar deja a intrat în vizorul caselor de tuning. Brabus, preparatorul semi-oficial Mercedes a prezentat deja un set de fotografii cu varianta modificată.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Mercedes-Benz A-Klasse - primele imagini

Imaginile oficiale cu noua generaţie a modelului Mercedes A-Klasse au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială din această seară.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

Viitorul Mercedes A-Klasse AMG va avea 350 CP?

Uitaţi de actualul Mercedes-Benz A-Klasse, un model tern, destinat oraşului! Viitorul A-Klasse va fi compact, sportiv, iar versiunea AMG va avea - spun cei de la Top Gear - 350 de cai putere.

Tag-uri similare

A-Klasse, Mercedes A-Klasse, Clasa A
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru