Tratament special din partea Brabus: Mercedes-Benz Clasa A primește modificări estetice minore și ceva mai multă putere

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 05.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german Brabus oferă un pachet de performanță și un kit estetic pentru Mercedes-Benz Clasa A. Motorul de 2.0 litri benzină oferă acum 270 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.9 secunde.

Casa de tuning Brabus a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru noua generație Clasa A. Versiunea A 250 a fost aleasă de nemți pentru montarea pachetului de performanță PowerXtra B25S.

În varianta de serie, motorul de 2.0 litri pregătit de Mercedes-Benz produce 224 CP și 350 Nm. Mulțumită kit-ului dezvoltat de Brabus, puterea crește până la 270 de cai, în timp ce cuplul motor ajunge la 430 Nm (+80 Nm).

Conform oficialilor Brabus, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc acum în 5.9 secunde, cu 0.3 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie a lui A 250. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Tunerul german a pregătit un sistem de evacuare modificat. Acesta integrează patru terminații, iar conform Brabus, clienții pot alege și un difuzor de aer modificat.

Tot la nivel estetic, Clasa A primește un spoiler frontal cu elemente noi de design, praguri laterale cu ornamente negre și o aripă spate generoasă.

Reprezentanții Brabus spun că în perioada imediat următoare vor veni pe piață și cu un pachet de performanță dezvoltat special pentru motorizările diesel.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru