Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series este noul Safety Car din DTM

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.04.2012
Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe debutează weekend-ul viitor în campionatul german DTM în postura de Safety Car.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series a fost prezentat în versiunea Safety Car pentru sezonul 2012 din DTM. C63 AMG Coupe participă la prima etapă din DTM în această ipostază pe 29 aprilie, la Hockenheimring. Această etapă marchează şi întoarcerea mărcii BMW în DTM, după o absenţă de 20 de ani.

Versiunea Safety Car a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series este echipată cu un motor V8 aspirat de 6.3 litri, care dezvoltă 517 CP şi 620 Nm. La fel ca modelul de producţie, acesta are nevoie de 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 300 km/h. Singura diferenţă mecanică dintre cele două versiuni apare la nivelul evacuării, care a fost modificată. La nivelul interiorului, modelul are un set de scaune scoică AMG cu centuri în patru puncte, un sistem de comunicare radio, un monitor instalat pe consola centrală şi comenzi pentru luminile exterioare suplimentare.

Dotările versiunii Safety Car includ pachetul AMG Track, anvelopele Dunlop Sport Maxx Race şi pachetul AMG Aerodinamic, respectiv AMG Exterior, care includ un splitter faţă din fibră de carbon şi un eleron spate din fibră de carbon. Totodată, modelul prezintă un girofar cu LED-uri, pentru a atenţiona concurenţii de prezenţa sa.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru