Mercedes CLS AMG Shooting Brake - primele imagini

de Bogdan Mirică
Marti, 03.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va încununa gama proaspătului CLS Shooting Brake cu o versiune AMG, echipată cu 557 de cai putere şi 800 de Nm.

Deşi nici nu s-a uscat bine cerneala pe comunicatul care anunţă lansarea noului Mercedes CLS Shooting Brake, pe internet apar deja o serie de imagini a variantei AMG. Derivatul de performanţă este aşteptat să completeze gama break-ului coupe şi să se bucure de o atenţie deosebită, motiv pentru care Mercedes încă ţine secrete informaţiile despre cel mai nou produs sportiv al său.

Nemţii promit să nu ne surprindă cu nimic, sub capota break-ului de performanţă urmând să se afle acelaşi motor creat la Affalterbach, un V8 bi-turbo, de 5.5 litri, capabil să ofere în versiunea standard 525 de cai putere şi 700 de Nm. Cei care vor opta pentru pachetul AMG Performance vor fi răsplătiţi cu o putere totală de 557 de cai şi un cuplu motor de 800 Nm. În ambele situaţii, puterea va fi gestionată de o cutie AMG Speedshift, cu 7 rapoarte.

Esential 557 de cai putere va oferi CLS AMG Shooting Brake cu pachetul AMG Performance.
Inginerii AMG au vrut să se asigure că CLS AMG Shooting Brake va fi şi eficient, primele informaţii anunţând un consum mediu de 10.1 litri la 100 de kilometri şi emisii de 235 g/km.

via worldcarfans

Comentarii (4)

  • Matache
    Doamne cum poate sa arateeeee....:)
    Absolut superb avionul, ca masina sigur nu mai este :)
    23 3
  • And I present to you the ultimate family car!
    18 2
  • BaditzaEx
    arata mai bine break-ul :D
    4 1
  • "consum mediu de 10.1 litri" - aici e o greseala, defapt e 101 litri
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru