Mercedes CLS Shooting Brake

Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Modele noi

Porsche confirmă lansarea lui Panamera Sport Turismo: un break care se bate cu Mercedes CLS Shooting Brake

Porsche a lansat noua generație Panamera în vara anul trecut. Primăvara aceasta vom asista deja la primul derivat de caroserie: Panamera break.
Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Ne despărţim de cel mai frumos Mercedes: versiunea specială CLS Final Edition, cântecul de lebădă înainte de lansarea noii generaţii

Mercedes CLS Final Edition este o versiune specială care include pachetul AMG Line pentru exterior şi câteva îmbunătăţiri la interior, lansată înainte de dezvoltarea unei noi generaţii.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Tuning

Mercedes CLS Shooting Brake se bucură de o faţă nouă şi ceva mai multă putere

Specialiştii casei de tuning Lorinser au decis să ofere clienţilor noului Mercedes CLS Shooting Brake o alternativă cu un look sportiv, dar şi cu ceva mai mulţi cai sub capotă.
Vineri, 20 Iulie 2012 | Intern

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, în România de la 64.356 euro

Importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţurile noului CLS Shooting Brake pe piaţa internă. Versiunea 250 CDI pleacă de la 64.356 euro cu TVA inclus, în timp ce vârful gamei CLS 63 AMG Shooting Brake, costă 122.450 euro.
Luni, 09 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake - poze şi detalii oficiale

Mercedes a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului CLS63 AMG Shooting Brake, derivatul de performanţă al break-ului cu alură de coupe.
Marti, 03 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes CLS AMG Shooting Brake - primele imagini

Mercedes va încununa gama proaspătului CLS Shooting Brake cu o versiune AMG, echipată cu 557 de cai putere şi 800 de Nm.
Sambata, 30 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake - versiunea de serie

Mercedes a avut nevoie de doi ani să transforme conceptul Shooting Break în realitate. După ce ieri primele poze au au ajuns pe net, iată acum toate detaliile oficiale.
Vineri, 12 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes confirmă lansarea viitorului CLC Shooting Brake

Viitorul Mercedes CLS Shooting Brake va avea şi un frate mai mic, în persoana lui CLC Shooting Brake. Modelul a fost confirmat de şeful Mercedes şi vine în 2014.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru