Mercedes CLS Shooting Brake se bucură de o faţă nouă şi ceva mai multă putere

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Specialiştii casei de tuning Lorinser au decis să ofere clienţilor noului Mercedes CLS Shooting Brake o alternativă cu un look sportiv, dar şi cu ceva mai mulţi cai sub capotă.

Casa de tuning Lorinser, specializată în modificarea modelelor Mercedes, a decis să ofere publicului propria interpretare a actualului CLS Shooting Brake. A luat naştere o listă de modificări consistente, printre care şi un nou kit aerodinamic.

Acesta include un nou spoiler forntal, o extensie nouă pentru spoilerul spate şi praguri laterale, montate peste cele originale. Acest kit estetic este disponibil pentru 6176 de euro.

Nu puteau lipsi nici jantele cu design special şi dimensiuni cuprinse între 19 şi 20 de inch. De asemenea, inginerii Lorinser oferă şi o suspensie reglabilă pentru a îmbunătăţi ţinuta de drum.

Esential 322 de cia putere oferă versiunea CLS 350 BlueEfficiency după tratamentul Lorinser.
305 cai putere oferă versiunea diesel CLS 350 CDI BlueEfficiency după intervenţia Lorinser.
Modificările de ordin estetic sunt completate de o serie de îmbunătăţiri aduse propulsoarelor.
Astfel, versiunea CLS 350 BlueEfficiency şi motorul său V6 de 3.6 litri sare de la cei 306 cai putere oferiţi în standard la 322 de cai. Cuplul motor urcă şi el de la 370 la 400 de Nm.

Nu a fost uitat nici dieselul V6 de 3.0 litri al versiunii CLS 350 CDI BlueEfficiency. Acesta reuşeşte să ofere 305 cai putere, cu 40 mai mulţi decât în cazul versiunii de serie. Şi cuplul motor este mai mare, atingând acum 695 de Nm de la cei 620 oferiţi iniţial.

via wcf

Comentarii (1)

  • lorinser
    mercedes e...numai unul,dar hai sa nu ridicam palaria ,totusi, la orice ciudatenie ,fie si marca mercedes...in rest bravo lor!
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru