Mercedes-Maybach S600, prima imagine cu interiorul celui mai luxos S-Klasse

de Bogdan Mirică
Marti, 11.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes reînvie oficial numele Maybach cu ajutorul unei versiuni de top dedicată modelului S-Klasse. Limuzina va debuta la sfârşitul acestei luni şi se va bate cu Rolls Royce Ghost.

Mercedes plănuieşte să dezvăluie mult aşteptata versiune Maybach a actualului S-Klasse cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Evenimentul american va marca reîntoarcerea numelui Maybach, chiar dacă doar sub forma unui model şi nu al unui brand dedicat.

În aşteptarea debutului, constructorul german a publicat deja două imagini cu noul model, botezat Mercedes-Maybach S600, preferând să trădeze doar interiorul limuzinei. După cum am anunţat şi în trecut, vorbim despre cel mai luxos S-Klasse creat vreodată, versiunea de top a limuzinei, capabil să ţintească rivali extrem de puternici, cum sunt Rolls Royce Ghost şi Bentley Flying Spur.

Modificările de ordin estetic la nivel exterior vor fi mărunte şi vor include portiere ceva mai mari pentru locurile spate, având în vedere ampatamentul mărit, un nou rând de montanţi C, o grilă frontală nouă şi o capotă a portbagajului inscripţionată cu numele Maybach.

Esential 530 de cai putere ar urma să aibă noul Mercedes-Maybach S600.
Principalele noutăţi se vor afla în interior, acolo unde există mai mult spaţiu pentru picioare, scaune individuale cu posibilitate de înclinare, complet ajustabile electric, şi o listă de materiale, culori şi finisaje de o înaltă calitate.

Sub caroserie se va afla, după cum o sugerează şi indicativul după capotă, un motor V12 de 6.0 litri bi-turbo.

Acesta va pune la dispoziţie 530 de cai putere şi 830 de Nm, resurse care ar putea fi totuşi modificate în momentul lansării pentru ca limuzina să devină şi mai puternică. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite în momentul deschiderii Salonului de la Los Angeles.

Comentarii (8)

  • Nu inteleg ideea celor de la Mercedes......
    adica cumperi un Mercedes(S-klasse) da acesta se numeste si Maybach?????/
    Si la inlocuitorul SLS-ului au facut tot cam o asemenea 'gafa' renuntand la denumirea de Benz?????
    de ce?????
    1 12
  • Era mai frumos Maybach la interior. Nu zic ca asta nu e....dar o sa coste peste 200 de mii si cu banii aia cumperi acum doua Maybach-uri 57 de toata frumusetea.
    1 11
  • Nu este o alegere tocmai inspirata a celor de la Mercedes de a pastra denumirea modelului S600 si a asocia din nou cu Mercedes defunctul brand Maybach. Ar fi fost mai oportun ca numele modelului sa fie "Maybach 600" si brandul sa ramana in continuare Mercedes. Dar probabil ca ei stiu mai bine...
    6 4
  • Se pare ca nici la Maybach nu sunt standard monitoarele pentru locurile din spate...
    2 3
  • Adrian
    @ShelbyV8
    O mare porcarie treaba asta. La atatia bani nu sunt in stare sa puna doua monitoare standard care nu costa mai mult de 1000-2000 de euro ca si fabricatie.
    3 3
  • ce masina de 2 lei. cum iti sta bagaboanta in poala daca e ditai peretele in mijlocul camerei
    8 3
  • Cum s-ar zice, imi iau si eu una la salar, sa moara vecinii de la bloc de ciuda. :)
    5 2
  • Mai bine va trageti un lexus extrem de rafinat ,total diferit si .....revolutionar. Asa-i ,bah @yakuza?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru