Mercedes SLS AMG Final Edition - două teasere anticipează versiunea de adio

de Bogdan Mirică
Joi, 14.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit astăzi două teasere care anunţă un nou model AMG. Ar putea fi vorba despre ediţia de adio a supercarului, programată să debuteze în cadrul Salonului de la Los Angeles.

Mercedes se pregăteşte cu o surpriză pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul german a anunţat deja un model nou prin intermediul paginii sale de Facebook. Mercedes a publicat aici două teasere misterioase, care trădează partea inferioară cu extensia din fibră de carbon a unui spoiler şi janta cu etrier roşu.

Deşi nu au dorit să spulbere misterul, oficialii Mercedes au declarat că în următoarele zile vor dezvălui, bucată cu bucată, „cel mai nou membru al familiei AMG”.

Deşi nu există informaţii prea multe, spoilerul seamănă foarte mult cu cel al supercarului SLS AMG. Asta înseamnă că la Los Angeles am putea vedea o versiune de adio a supercarului, botezată cum altfel decât SLS AMG Final Edition.

Urmareste Automarket
Un spoiler frontal revizuit, o capotă şi o grilă noi, un interior decorat special şi mai multe logo-uri de adio vor semna ultima ediţie SLS AMG. Modelul va părăsi scena auto pentru a lăsa loc unui model ceva mai mic şi mai accesibil, botezat deja de presă SLC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru