Noi detalii despre prețurile lui Polestar 2: clienții vor plăti 6.000 de euro pentru pachetul de performanță

de Daniel Popescu
Marti, 08.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pachetul de performanță Performance Pack disponibil pentru Polestar 2 va avea un preț de 6.000 de euro pe piața europeană, care se adaugă la prețul de pornire de aproape 60.000 de euro al fastback-ului.

Polestar, brandul deținut de constructorul chinez Geely, a anunțat săptămâna trecută prețurile oficiale pentru Europa ale primul său model.

Producătorul a dezvăluit acum o serie de detalii despre pachetul de performanță, care a primit numele sugestiv Performance Pack.

Astfel, pachetul de performanță va presupune un cost suplimentar de 6.000 de euro și va oferi clienților frâne furnizate de Brembo, amortizoare ajustabile produse de Ohlins, jante din aliaj de 20 inch sau centuri de siguranța aurii.

De asemenea, Polestar menționează în comunicat și prezența unor sisteme care îmbunătățesc dinamica la volan, fără să ofere însă detalii concrete despre acestea. Costul pachetului de performanță se adaugă la prețul standard al lui Polestar 2 care este de 58.900 de euro.

Astfel, un Polestar 2 cu Performance Pack va ajunge la aproape 66.000 de euro. Polestar 2 a fost prezentat oficial la începutul acestui an, iar modelul va fi disponibil pe 6 piețe europene: Norvegia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Olanda și Belgia.

Polestar 2 este construit pe platforma CMA, pe care Volvo construiește noul XC40, și folosește câte un motor electric pe fiecare punte pentru a oferi tracțiune integrală. În total, cele două motoare electrice generează 300 kW, echivalentul a 408 cai putere, în timp ce cuplul maxim este de 660 Nm. P

olestar menționează de asemenea că modelul va avea nevoie de mai puțin de 5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, fără să ofere însă o valoare exactă. Bateria are o capacitate de 78 kWh, este formată din 27 de module, este poziționată sub podea și oferă o autonomie oficială de 500 de kilometri, conform standardului european WLTP.

Via Polestar

Comentarii (2)

  • Edikkk
    400 cai putere... 500 km normal uzual...
    si condusă tare tot ţine 250 km

    O bestie.
    7 5
  • alta chinezarie
    alta chinezarie
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru