Noua generație Peugeot 308 intră pe linia de asamblare în 29 septembrie

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a anunțat că noua generație 308 va intra pe linia de asamblare a uzinei Stellantis din Mulhouse (Franța) în 29 septembrie. La 211 ani și 3 zile de la înființarea mărcii.

Noua generație Peugeot 308 a debutat la jumătatea lunii martie, fiind primul model al companiei care poartă nouă siglă a mărcii.

Acum, constructorul francez de automobile anunță că modelul compact va intra pe linia de asamblare a uzinei Stellantis din Mulhouse (Franța) în 29 septembrie. La 211 ani și 3 zile de la înființarea companiei.

Noul 308 s-a aliniat la actualul limbaj de design Peugeot și a crescut în dimensiuni comparativ cu vechea iterație. În plus, gama de motorizări este una diversificată și include propulsoare pe benzină, diesel dar și un sistem plug-in hybrid disponibil în versiuni de 180 sau 225 CP.

Mulțumită unei baterii cu capacitatea de 12.4 kWh, Peugeot 308 PHEV poate parcurge până la 60 de kilometri în modul full electric.

Pe piața din România, noua generație 308 debutează la finalul acestui an.

via Peugeot

Comentarii (6)

  • Andrei
    Dacă ar fi deștepți, francezii ar pune sigla VW pe ele, în estul Europei. Doar așa vor avea vânzări serioase. Nu cumpără ghiolbanul mașină franțuzească indiferent cât de bună ar fi ea...
    26 23
  • De unde stii ca e buna? Cate marci de masini ai condus pana acum si ce modele?
    Totusi de ce ma bag in seama cu un troll?

    De retinut. Am C5. Ca sa nu fie dubii
    15 9
  • LUCCI LUCIANO
    Am vazut pe un site frantuzesc , pretul la 308 breack hybrid si am inteles de ce prefera Europa sa cumpere Sandero.....39.400.....Un 308!!!!!!
    6 1
  • inexorabil
    @^^^, te-ai prins, nu? Cu cine altcineva ai “dialogat” decât cu forma de viaţă cu mii de identităţi? Care, eh, are şi el (ea?) o boală: macularea cu cacao, la orice oră din zi şi din noapte, în primul rând a “super-amendaţilor” de la VAG şi a lui “ghiemvieu” – dar nu se cenzurează nici în privinţa lui “mărsăidis bănţ”. De ce? Fiindcă “nestematele” pe care le promovează frenetic nu se vând decât cu pipeta (unu la mână). Şi fiindcă închinarea “la ordinea zilei” (faţă de Antihristul cu mască de Gaia – în scop de protecţie, desigur, mai ales a mediului) i se pare cel mai “mişto” lucru de sub Cer (doi la mână).
    14 9
  • Frumos și frumoasă și culoarea.
    5 0
  • @LUCCI LUCIANO
    E plug-in, break in echiparea de top si vorbim de Franta, tara in care automobilele noi sunt mai scumpe ca in Romania cu 20-25%.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru