Noul Acura NSX, anunţat printr-un teaser video oficial

de Mircea Meșter
Joi, 18.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce în 2012 testa gusturile clienţilor printr-un concept NSX, divizia premium Acura a celor de la Honda va aduce în ianuarie 2015 o generaţie nouă a modelului de serie cu acelaşi nume. Unul dintre cele mai iubite modele sportive Honda revine astfel în prim-plan.

Acura, divizia americană premium a mărcii Honda, a anunţat printr-un teaser că va lansa la Salonul Auto de la Detroit, care va debuta în 12 ianuarie cu zilele destinate avanpremierelor pentru jurnalişti, o versiune de serie a sportivei NSX. Aşteptată din anul 2005, atunci când Honda a decis să scoată din gamă modelul sportiv din cauze legate de volumele modeste de vânzări şi profitabilitate, noua generaţie NSX va avea rolul de a îmbunătăţi imaginea mărcilor Honda şi Acura în Statele Unite, acolo unde vânzările brandului premium se află sub media creşterii pieţei.

Noul NSX va fi produs la fabrica Honda din Marysville, Ohio, iar designul final al modelului de serie a fost definitivat la studioul pe care japonezii îl deţin în California. NSX devine astfel un model eminamente american, chiar dacă planurile lansării europene sunt şi ele pe rol. Deşi nu cunoaştem încă designul final al acestui model, NSX se va inspira din conceptul cu acelaşi nume pe care Acura l-a prezentat în 2012 la acelaşi salon din Detroit.

Conceptul NSX, din care se va inspira modelul de serie cu acelaşi nume.

"Noua generaţie NSX va oferi o experienţă sportivă în linie cu moştenirea acestui model şi cu prototipul-supercar care a readus în prim-plan numele NSX.

Noul NSX va fi expresia absolută a performanţelor Acura", spune Mike Accavitti, managerul general al diviziei Acura.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru