Acura NSX

Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

După lupte seculare, Honda NSX intră oficial în producție. Primele mașini ajung în Europa în toamnă

Honda a anunțat că aprilie este luna în care NSX intră în producție. Supercarul va fi construit manual de o echipă de 100 de oameni la o fabrică din Statele Unite.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Acura NSX, fratele american al legendarului Honda NSX, primeşte o nouă generaţie

Japonezii de la Acura, divizia premium a mărcii Honda, au prezentat la Salonul Auto de la Detroit versiunea de serie a celei de-a doua generaţie a lui NSX. Prima generaţie a lui NSX a ieşit din producţie acum zece ani.
Joi, 18 Decembrie 2014 | Modele noi

Noul Acura NSX, anunţat printr-un teaser video oficial

După ce în 2012 testa gusturile clienţilor printr-un concept NSX, divizia premium Acura a celor de la Honda va aduce în ianuarie 2015 o generaţie nouă a modelului de serie cu acelaşi nume. Unul dintre cele mai iubite modele sportive Honda revine astfel în prim-plan.
Luni, 28 Aprilie 2014 | O lume nebuna

Mitsuoka Orochi, una dintre cele mai urâte maşini din lume, se pregăteşte să iasă din producţie

Mitsuoka Orochi, un model construit pe platforma lui Honda NSX, va ieşi definitiv din producţia de serie. Constructorul care producea acest model a anunţat ultima serie de Orochi, intitulată "Final Edition".
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Modele noi

Acura NSX împarte standul de la Detroit cu RDX şi ILX

Acura a adus la Salonul Auto de la Detroit două concepte şi un model de serie. Odată cu conceptul NSX, fanii mărcii aşteaptă din nou un succesor al celebrului supercar nipon.

Tag-uri similare

Detroit, Salonul Auto Detroit, Salon Auto Detroit, Detroit 2012, Acura NSX, Acura RDX, Acura ILX, concept Acura, concepte Acura
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru