Noul Mercedes-AMG GLA 45 S facelift: semnătură luminoasă nouă și bară față redesenată

de Tiberiu Safta
Joi, 12.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a lansat un facelift pentru versiunea de performanță AMG GLA 45 S. Noul model primește o bară față restilizată, o semnătură luminoasă nouă pentru faruri și stopuri, precum și un sistem MBUX actualizat, printre altele.

Constructorul german a lansat oficial o nouă versiune actualizată pentru Mercedes-AMG GLA 45 S. Noutățile aduse de acest facelift minor sunt de natură estetică, însă modelul primește mai mult echipament în standard.

Cea mai mare noutate este vizibilă în partea din față, acolo unde avem o bară ușor restilizată. De asemenea, elementele de decor ale aripilor laterale sunt acum vopsite în culoarea caroseriei. Anterior, acestea erau vopsite doar în negru, indiferent de culoarea aleasă pentru exterior.

Alături de bara restilizată, Mercedes-AMG GLA 45 S facelift primește faruri LED cu semnătură luminoasă nouă. Chiar și stopurile au o semnătură luminoasă actualizată. Mai mult, modelul mai primește jante de 20 de inch și etriere roșii în standard. Opțional, sunt disponibile jante de 19 inch, respectiv de 21 de inch.

Schimbări avem și în habitaclu, acolo unde sistemul multimedia MBUX a fost actualizat. Alături de asta, scaunele sunt acum îmbrăcate în tapițerie nouă, care poate fi confecționată din piele sintetică Artico în combinație cu microfibră.

Tapițeria poate fi vopsită în combinația gri/negru sau roșu/negru, iar opțional sunt disponibile și ornamente de decor din lemn de tei.

În standard, modelul primește acum volanul AMG Performance, iar porturile USB au acum mai multă putere de alimentare. Tot cu această ocazie, Mercedes-AMG GLA 45 S facelift primește un port USB-C suplimentar.

Motorul noului model rămâne, însă, neatins. Este vorba despre aceeași unitate cu 4 cilindri de 2.0 litri turbo, care dezvoltă 421 de cai putere. Astfel, Mercedes-AMG GLA 45 S facelift accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.3 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 270 de km/h. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 8 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile.

Mercedes-AMG nu a dezvăluit prețurile noii versiuni actualizate ale modelului de performanță.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru